Video vergaderen
••

Verander mee

De wereld verandert. Pas jouw werkomgeving aan om nieuwe situaties voor te blijven. We richten jouw vergaderruimte zó in, dat je zonder ruis met elkaar om de digitale tafel zit. Een echte beleving komt tot stand met haarscherp beeld en ijzersterk geluid dat 360 graden rond de tafel beweegt. Ben je op zoek naar een integratie binnen het bedrijf tussen bijvoorbeeld Teams en Zoom? Dan is Pexip de oplossing! Deze platforms waarborgen ook de veiligheid van iedere werknemer. Of wil je jouw huidige video vergadersysteem verder professionaliseren en optimaliseren? Dan tillen wij jouw videovergaderingen naar een hoger niveau met onze oplossingen voor o.a. Zoom, Teams en Google Meet.

Standalone video vergaderen

Video vergaderen zonder een laptop of ander device nodig te hebben? Dan kies je voor een stand alone oplossing.
Je komt de ruimte binnen, drukt op de knop ‘Join Meeting’ en je zit direct in de vergadering.
Deze oplossing is te krijgen voor o.a. Teams en Zoom

video vergaderen - zoom logo

Oplossingen voor jouw organisatie
••

Cisco Webex

Cisco WebEx

Onze Audiovisuele oplossingen
••

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

Beamers

Projectoren

Goede apparatuur maakt het verschil.

draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Eenvoudig presenteren via één van onze draadloze oplossingen.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Sterk fundament

Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

Succesvolle implementatie

Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

Aan de slag!

Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

Succesverhalen
••

2023-06-27T15:22:44+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Productief werken; thuis en op kantoor? Ik geef je graag advies over de beste passende oplossingen voor jouw werksituatie! - Harmen

  Harm - Presentation Partner Professional
  Harmen - Presentation Partner

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform