Humly Room Display

Efficiënt, stijlvol en veilig.

De Humly Room Display is de perfecte interactieve display voor jouw samenwerkingsruimtes. Deze reserveringsoplossing voor vergaderruimtes helpt je de ruimte te vinden die je al geboekt hebt, of leidt je naar een ruimte die op dit moment beschikbaar is.

Op de display is duidelijk te zien wie de ruimte heeft geboekt en voor hoe lang.

Met het Humly Room display hoef je een lopende vergadering niet langer te verstoren en neem je direct een groot deel van de frictie weg die samenhangt met het reserveren van vergaderruimtes.

Het iconische tijdloze ontwerp past goed in elk modern kantoor omdat de esthetiek is ontwikkeld om deel uit te maken van het interieur.

PRODUCT BESTELLEN? NEEM NU CONTACT MET ONS OP

 • humly room display
 • Humly Room Displays

Aanpasbaar aan de veranderende eisen van de hybride werkplek

Jouw voordelen:

 • 8’’ interactief display voor ruimtereservering
 • Helder scherm met duidelijke lay-out

 • WiFi (802.11 a/b/g/n) ondersteuning

 • 1x Gigabit LAN met PoE+

 • Compatibel met bekende digitale kalenders

 • Flexibele installatie mogelijkheden

 • Centraal te beheren via Humly Control Panel

Bezoek onze Workplace Experience Center, Bel of mail voor een afspraak

Download de brochure

  humly ruimtereservering
  werkplek reservering
  humly room display

  Bekroond ontwerp

  De samenwerking met een gerenommeerd designteam om kantoorpersoneel wrijvingsloos te ondersteunen heeft zijn vruchten afgeworpen. Humly Room Display heeft verschillende prestigieuze ontwerp prijzen gewonnen. Het resultaat is een tijdloos apparaat dat elk modern kantoor aanvult met een zwevend effect en volledig RGB LED licht, dat een elegante uitstraling creëert, weerspiegeld op de muur.

  Naadloos geïntegreerd

  Humly heeft een open API die het gemakkelijk maakt om diepe naadloze integraties met andere oplossingen te bouwen. Daarnaast werkt Humly proactief aan extra klantwaarde door integraties te maken met marktleidende oplossingen binnen smart office en samenwerkingstechnologie.

  Ontwikkelings
  proces

  De levenscyclus voor veilige productontwikkeling is gebaseerd op dreigingsevaluatie en -processen in ENISA Hardware Threat Landscape and Good Practice Guide en CIS Security Cybersecurity Best Practice.

  Aanvalsoppervlak minimaliseren

  Met controle over alle hardwarecomponenten en softwarecode in het product sta je minder bloot aan generieke aanvalsmethoden. Voor klanten met de strengste beperkingen levert Humly ook aangepaste hardwareversies.

  Externe beoordeling

  Als onderdeel van het release management past Humly een penetratietestregime toe waarbij de applicatiesoftware wordt getest door een extern team van penetratietesters. Naast een hackeraanpak hebben zij ook toegang tot de broncode om potentiële kwetsbaarheden op te sporen die buiten het bereik van een reguliere penetratietest vallen.

  Scala aan handige functies

  De belangrijkste functie van de Room Display is het weergeven van de naam en de huidige boekingsstatus van de ruimte. Daarnaast kan jouw individuele systeem zo worden geconfigureerd dat je toekomstige boekingen kunt bekijken, nieuwe vergaderingen kunt boeken, lopende vergaderingen handmatig kunt verlengen of beëindigen of automatisch kunt annuleren als er niet is ingecheckt.

  Je kunt ook verder gaan en het gebruiken om kapotte apparatuur te melden, andere beschikbare ruimtes te vinden, te integreren met sensoren en andere apparatuur in de ruimte en nog veel meer.

  humly systeem architectuur

  Al onze ruimte en werkplek reservering oplossingen

  2022-11-30T15:49:44+01:00

  Evoko Kleeo

  Voor een compleet en intelligent deskbooking systeem gebruik je de Evoko Kleeo Desk Manager. Dit kleine boekingssysteem is eenvoudig op een bureau te integreren en geeft in één oogopslag aan wat de bezettingsstatus is.

  Deel deze pagina, kies je platform

  Neem contact met ons op voor de scherpste prijs
  ••

   * verplichte velden

   Jouw bedrijfsruimten klaarmaken voor de toekomst? Ik geef je graag een advies op maat! - Theo

   Theo - Presentation Partner Professional
   Theo - Presentation Partner