Barco Clickshare Conference
••

Altijd en overal

Maak kennis met de Clickshare Conference! Met dit product komt videoconferentie op een heel nieuw niveau. Door de draadloze samenwerking, werk je veel nauwer en efficiënter samen met collega’s op verschillende locaties. De reeks Clickshare Conference systemen zijn ontworpen om naadloos samen te werken met je bestaande videoconferentie systeem en audiovisuele randapparatuur, zoals microfoons, soundbars en camera’s.

Barco clickshare
Barco Clickshare Conference draadloos presenteren

De kracht van BYOM (Bring Your Own Meeting)

BYOM, gewoon een ander acroniem? Nee, niet helemaal. Het is eigenlijk een natuurlijke uitbreiding van BYOD (Bring Your Own Device) op de werkplek. Terwijl werken en samenwerken via je eigen tablet, mobiel of laptop tegenwoordig vrij gebruikelijk is in ondernemingen, markeert de opkomst van BYOM het begin van een nieuwe, meer dynamische werkervaring. Met BYOM (Breng je eigen vergadering) kies je voor een meer huddle-achtige, ongeplande manier van werken. Je gebruikt jouw eigen apparaat om een videoconferentie te starten. Uiteraard met jouw favoriete vergaderoplossing, zoals Microsoft Teams, Webex, Zoom en ga zo maar door. En tegelijkertijd profiteer je van de beschikbare audio- en video-randapparatuur in de vergaderruimte.

BYOM:
de vraag van vandaag

BYOM maakt videoconferentie, samenwerking en presentatie onderdeel van een meer informele, ad-hoc en minder gestructureerde werkstijl. Dit is momenteel populair bij ondernemingen over de hele wereld. BYOM groeit snel door de volgende 3 factoren: 1. Je bent productiever wanneer je jouw eigen apparaten op het werk gebruikt. 2. Je geeft de voorkeur aan een bepaalde vergaderoplossing – één met een intuïtieve gebruikerservaring die je aanspreekt of die het beste past bij hoe je wilt werken. 3. Je vermijdt het gebruik van apparatuur die je niet begrijpt of moeilijk te bedienen vindt

Onze Barco Clickshare oplossingen
••

Wij helpen je graag verder

Verbeter de samenwerking met intelligente systemen die zijn ontworpen voor ieder soort casus. Wil je meer weten of een juist advies? Bel of contact ons vandaag nog. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Barco Clickshare conference video vergaderen

Een slimme manier van werken

Met trends als werken op afstand, flexibele kantoorontwerpen, een jonger personeelsbestand dat het bedrijfsleven binnenkomt, wordt het optimaliseren van de productiviteit op de werkplek nog uitdagender. Dé oplossing is de opkomst van digitale tools & tech. Het omarmen van BYOM helpt jouw digitale werkplekstrategie om te zetten in een efficiënte, effectieve toekomst van werk.

Ondersteuning platformen
••

Barco ClickShare Conference geeft gebruikers de vrijheid om alle conferentietools op hun laptop te gebruiken en ook voordeel te halen uit de bestaande AV-kameropstelling. ClickShare Conference integreer je eenvoudig met de Unified Communications & Collaboration-platforms (UC&C).

Hoe gebruik je ClickShare Conference met Zoom of Microsoft Teams?

 1. Sluit de Conferencing-knop aan om draadloos verbinding te maken met de audio- en videoapparaten van de vergaderruimte.
 2. Start je Zoom/Teams-oproep – of een willekeurig ander UC & C-oproep.
 3. Druk op de knop om inhoud te delen op het scherm van de vergaderruimte.

Onze Audiovisuele oplossingen
••

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

Beamers

Projectoren

Goede apparatuur maakt het verschil.

draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Eenvoudig presenteren via één van onze draadloze oplossingen.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Werk sneller

Maak verbinding en werk snel samen met Barco Clickshare Conference apparatuur. Start onmiddellijk uw vergaderingen en gesprekken met één handeling.

Werk overal

Kies waar en hoe je wilt werken met apparaten die passen bij jouw manier van werken. Bekijk onze uitgebreide range aan slimme producten en oplossingen.

Werk vol vertrouwen

Consistente video en audio van hoge kwaliteit. Eenvoudige installatie en beheer. Gegarandeerd de best mogelijke kwaliteit zodat je zorgeloos kunt video vergaderen.

Succesverhalen
••

2023-06-27T15:22:44+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Productief werken; thuis en op kantoor? Ik geef je graag advies over de beste passende oplossingen voor jouw werksituatie! - Harmen

  Harm - Presentation Partner Professional
  Harmen - Presentation Partner

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform