Huddle Rooms – Teamruimtes (klein)
••

Ga productief te werk in de Huddle Room

Deze ruimtes zijn perfect voor vergaderingen, brainstorm sessies of videovergaderingen voor een klein aantal personen. Ze nodigen uit tot een spontane samenwerking en halen de creatieve geest naar boven. Dit wordt nog verder getriggerd als de ruimte is voorzien van perfect passende technologie. Samen sparren met het Neat Board, Microsoft Surface Hub en Zoom Board, of content delen via Barco Clickshare. Een Huddle ruimte is een teamruimte van ongeveer 10 tot 15 vierkante meter met een capaciteit van 4-6 personen. Vóór 2020 werd ongeveer 10% van alle vergaderruimtes gezien als teamruimte. De verwachting is dat bijna 75% van alle videovergaderingen in 2024 zal plaatsvinden in teamruimtes. Wij adviseren je graag over de best passende apparatuur in jullie creatieve werkruimte.

Huddle room inrichting
Huddle room videovergaderen

De juiste camera

De twee belangrijkste criteria waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van een videovergadercamera, zijn het gezichtsveld en de afmetingen van de camera. In kleine vergaderruimtes zitten de deelnemers vaak dicht bij elkaar en vlak bij de camera en microfoon. (Daarom noemen we zulke ruimtes dan ook Huddle Rooms of Teamruimtes.) Er is een groothoeklens nodig om ervoor te zorgen dat iedereen zich binnen het gezichtsveld van de camera bevindt. In dat opzicht zijn ook draai- en kantelfuncties interessant. Ze maken het makkelijker om iedereen rond de vergadertafel zichtbaar te maken voor gesprekspartners die online deelnemen. Ook de grootte van de camera is belangrijk. De camera mag niet te veel opvallen. De ingebouwde speakers en microfoon moeten niet even luid zijn of even ver projecteren als speakers en microfoons voor grotere ruimtes. Een compacte alles-in-één vergadercamera met ingebouwde speakers is daarom een goede keuze.

Huddle rooms audio

Hoogwaardig geluid

In kleine ruimtes worden snel eenvoudige webcams met ingebouwde microfoon en speaker gebruikt. Dit is voor Huddle rooms vaak niet de beste keuze omdat de ingebouwde microfoon en speaker zijn ontworpen voor slechts één deelnemer. Dat kan voor problemen zorgen in vergaderingen met zes personen. Hoogwaardige vergadercamera’s zijn uitgerust met geoptimaliseerde audiocomponenten die ervoor zorgen dat alle deelnemers kunnen horen en gehoord worden.

Dankzij automatische nivellering en ruisonderdrukking zijn zachte stemmen even verstaanbaar als hardere stemmen. Een beamforming-microfoon is een goede optie voor dit soort ruimtes. Deze microfoon pikt de stem van de huidige spreker op met extra precisie. Dergelijke audiofuncties zijn vooral belangrijk in open vergaderruimtes met grote kans op veel achtergrondgeluid.

huddle rooms video bars

De alles-in-één oplossing

Groeit het aantal vergaderruimtes binnen de organisatie? Kies dan voor een eenvoudige en efficiënte manier om de status van alle hardware apparaten en softwaretoepassingen in deze ruimtes te volgen. Maak kennis met een nieuw soort vergadercamera’s die worden gebruikt als standalone-apparaten, zoals videobalken of alles-in-één apparaten. Verbind deze vergadercamera’s rechtstreeks met het scherm in de ruimte. Deze videobars hebben een eigen besturingssysteem waarop je bijvoorbeeld een Teams of Zoom vergadering kunt starten. In vergelijking met afzonderlijke video-apparaten en computers zijn videobars makkelijker te installeren en eenvoudiger te beheren en te updaten. AI en analyse worden ook steeds belangrijker voor het ruimtebeheer. Deze functies bieden waardevolle inzichten in ruimtegebruik: welke ruimtes worden gebruikt en welke niet, hoeveel mensen nemen deel aan vergaderingen, enz. Op basis van dergelijke inzichten kun je beter gefundeerde beslissingen nemen over het efficiënte gebruik van vergaderruimtes en vastgoed.

De gebruikservaring van werknemers vereenvoudigen

De gebruikservaring van werknemers moet zo eenvoudig mogelijk zijn. Werknemers willen hulpmiddelen die makkelijk, intuïtief en goed ontworpen zijn. Een uitstekende gebruikerservaring leidt tot een bredere acceptatie en draagt bij tot succesvolle implementaties. Hiervoor kun je bijvoorbeeld consoles implementeren waarmee werknemers met slechts één tik een vergadering starten en stoppen. Bij de nieuwere ruimtecontrollers gebruiken mensen zelfs hun stem voor een handsfree ervaring. Deze controllers worden aan de muur bevestigd of centraal in de ruimte op tafel geplaatst en zijn ook weer te gebruiken met Microsoft Teams of Zoom.

Huddle rooms touch displays

Oplossingen voor jouw Huddle Room
••

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

ruimte en werplek reservering

Ruimte/werkplek reservering

Reserveer heel eenvoudig jouw werkplek of vergaderruimte.

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

audio

Audio

Voor goede verstaanbaarheid is kwalitatieve audio onmisbaar.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Sterk fundament

Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

Succesvolle implementatie

Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

Aan de slag!

Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

Succesverhalen
••

2023-06-27T15:22:44+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Productief werken; thuis en op kantoor? Ik geef je graag advies over de beste passende oplossingen voor jouw werksituatie! - Harmen

  Harm - Presentation Partner Professional
  Harmen - Presentation Partner

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform