Support & Onderhoud
••

Creëer zekerheid en verzeker je van hulp op momenten dat je het nodig hebt

Op het moment dat er een defect optreedt bij je audiovisuele apparatuur, komt dit nooit gelegen. Je komt er vaak pas achter op het moment dat je de apparatuur echt nodig hebt. Presentation Partner beschikt over het snelste supportteam in de branche. Gegarandeerd heb je binnen 25 minuten antwoord op je vraag en als het nodig is sturen wij dezelfde dag iemand langs. Hierdoor creëer je zekerheid voor jezelf en weet je zeker dat het probleem zo snel mogelijk is verholpen. Presentation Partner heeft ook een 24/7 service. Hiermee staat er altijd iemand klaar om je verder te helpen.

av support

Vooral handig in branches waar vaak ’s avonds en ’s nachts gebruik wordt gemaakt van de audiovisuele apparatuur. Omdat wij werken met A-merken is de onderhoudsbehoefte van onze AV toepassingen lager dan gemiddeld. Natuurlijk is een update van de software of een systeemcheck zo nu en dan bevorderlijk voor de functionaliteit en levensduur van je apparaten en hiermee voorkom je onaangename verrassingen. Wij kunnen uiteraard ook je onderhoud verzorgen wanneer je jouw audiovisuele toepassing niet bij ons hebt ingekocht.

Onze Audiovisuele oplossingen
••

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

Beamers

Projectoren

Goede apparatuur maakt het verschil.

draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Eenvoudig presenteren via één van onze draadloze oplossingen.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Sterk fundament

Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

Succesvolle implementatie

Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

Aan de slag!

Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

Succesverhalen
••

2023-06-27T15:22:44+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Jouw bedrijfsruimten klaarmaken voor de toekomst? Ik geef je graag een advies op maat! - Theo

  Theo - Presentation Partner Professional
  Theo - Presentation Partner

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform