Yealink MVC400

Start Teams Meeting met de Yealink MVC400 All-in-One Videobar

Aan de slag met Yealink UVC40, de alles-in-één USB-videobar biedt een video- en spraakervaring met een geïntegreerde AI-aangedreven camera, microfoonarrays en luidspreker. Met de MTouch II en MCore mini-PC brengt de Yealink MVC400 video-oplossing voor Teams vergaderruimtes een speciaal MTR-systeem dat voldoet aan de eisen van focus- en kleine vergaderruimtes.

PRODUCT BESTELLEN? NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Levertijd 3-10 werkdagen

Yealink MVC400

Dit zijn de belangrijkste voordelen van de Yealink MVC400 op een rij:

 • Je ruimte blijft netjes en overzichtelijk, omdat je het Teams touch panel met slechts 1 enkele kabel aansluit. Deze kabel is 7,5 meter lang, waardoor je het touch panel op een centrale tafel neer kunt zetten zonder dat het zicht vertroebeld wordt door een verzameling kabels.
 • Iedereen kan het systeem gemakkelijk gebruiken zonder leercurve. Via het touch panel kom je namelijk in de bekende Microsoft Teams omgeving terecht. Vanuit daar start je makkelijk een vergadering.
 • Het systeem neemt weinig ruimte in beslag, omdat beeld & geluid door een enkele chique all-in-one bar verzorgd worden.
 • De lenskap van de camera sluit automatisch als er niemand in de ruimte is, en opent pas wanneer deze beweging detecteert. Zo is de privacy van je ruimte gewaarborgd.
 • Je hebt geen last van ruis, omdat opgevangen geluiden automatisch gefilterd worden. De speaker richt zich automatisch op stemgeluiden en zorgt zo voor hoogwaardige audio.
 • Je kunt het systeem eenvoudig van een afstand beheren met het Yealink Device Management Platform.

Bezoek onze Workplace Experience Center, Bel of mail voor een afspraak

Onze Yealink video vergader oplossingen

2022-11-09T13:51:37+01:00

Yealink MVC640

Het Yealink MVC640 Microsoft Teams Room-systeem, ontworpen voor middelgrote vergaderruimten, is een gebundelde video-oplossing met MCore mini-pc, UVC84 4K-camera, MSpeech speakerphone en touch panel, en biedt alles wat u nodig hebt om naadloos en intelligent te communiceren, te verbinden en samen te werken met interne en externe gebruikers.

Deel deze pagina, kies je platform

Neem contact met ons op voor de scherpste prijs
••

  * verplichte velden

  Jouw bedrijfsruimten klaarmaken voor de toekomst? Ik geef je graag een advies op maat! - Theo

  Theo - Presentation Partner Professional
  Theo - Presentation Partner