AV & ICT Installatie & implementatie
••

Realiseer een audiovisuele & ICT oplossing die volledig voldoet aan de verwachtingen

Bij installatie van audiovisuele middelen gaat het tegenwoordig al lang niet meer over het ophangen van een scherm en soundbar alleen. Installatie omvat veel meer, zoals het trekken van de bekabeling, het inbouwen van apparatuur in wand of plafond en/of het koppelen van bestaande apparatuur. De meeste audiovisuele producten moeten bovendien nog zo worden afgesteld dat ze maximaal presteren en via allerlei ICT oplossingen vlekkeloos met elkaar kunnen communiceren. Liefst moet de (totaal)oplossing ook nog aangestuurd worden met een druk op de knop vanaf één bedieningssysteem.

av installatie
av installaties

Direct aan de slag met je Audiovisuele apparatuur

Aangezien onze specialisten jarenlange ervaring hebben in het installeren en implementeren van audiovisuele oplossingen, geven ze jouw ruimte de uitstraling die het verdient. Door de hoogwaardige afwerking en zekerheid van een altijd perfect werkende toepassing maak je indruk op je klanten tijdens bijvoorbeeld een pitch hetgeen de kansen op een verkoop vergroot. Verder gaat er tijdens een vergadering geen tijd verloren met het instellen van een apparaat en verhoog je zo de productiviteit van je organisatie. Kortom, laat je producten installeren door Presentation Partner en zorg dat alle AV apparatuur optimaal met elkaar samenwerkt.

Onze Audiovisuele oplossingen
••

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

Beamers

Projectoren

Goede apparatuur maakt het verschil.

draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Eenvoudig presenteren via één van onze draadloze oplossingen.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Sterk fundament

Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

Succesvolle implementatie

Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

Aan de slag!

Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

Succesverhalen
••

2023-06-27T15:22:44+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Vertel jouw boodschap op een krachtige manier! Ik geef je graag advies over de mogelijkheden. - Tom

  Tom - Presentation Partner Professional
  harm

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform