Neat Pad

Neat Pad – Videovergader Controller of Room Booking Display

De Neat Pad, een dynamisch touchscreen, dat geconfigureerd kan worden als Videovergader controller of als Room scheduling display. Het elegante design zorgt ervoor dat hij in iedere ruimte past, aan de wand of staand. Hij wordt standaard meegeleverd bij een Neat Bar en is optioneel verkrijgbaar bij een Neat Board.

PRODUCT BESTELLEN? NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Levertijd 3-10 werkdagen

  • Neat Pad controller
  • Neat Pad Room booking

Neat Pad functies

Neats Pad Controller

De controller zorgt voor een gebruiksvriendelijke bediening van zowel een Zoom Room als een Microsoft Teams Room, zo start je hiermee met éen druk op de knop  jouw videovergadering, kun je de instellingen in de meeting zoals het volume en de camera aanpassen en een meeting plannen. De controller zelf is ook uitgerust met twee ingebouwde microfoons zodat het geluid uit de ruimte extra wordt versterkt. Doordat het scherm zowel op tafel als op de muur gemonteerd kan worden is deze uitermate geschikt voor zowel flexibele als vaste opstellingen.

Neats Pad Room Booking Display

Door de Neat Pad buiten de ruimte te bevestigen is de beschikbaarheid van de ruimte direct zichtbaar en kan reservering plaatsvinden voor een later tijdstip. De LED indicatoren geven met de kleuren rood en groen aan of de ruimte beschikbaar is. Het is hiermee een volwaardig Room Scheduling display zodat niemand gestoord hoeft te worden tijdens een meeting.

Neat biedt aanvullend via sensoren de mogelijkheid te zien hoeveel mensen fysiek in de ruimte aanwezig zijn. Zo kan rekening gehouden worden met een eventueel gestelde limiet.

PRODUCT BESTELLEN? NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Levertijd 3-10 werkdagen

Bezoek onze Workplace Experience Center, Bel of mail voor een afspraak

Onze Neat video vergader oplossingen

Deel deze pagina, kies je platform

Neem contact met ons op voor de scherpste prijs
••

    * verplichte velden

    Jouw bedrijfsruimten klaarmaken voor de toekomst? Ik geef je graag een advies op maat! - Theo

    Theo - Presentation Partner Professional
    Theo - Presentation Partner