Boardrooms (groot)
••

Ontvang je gasten in een representatieve vergaderruimte

Belangrijke gasten ontvangen? Vergaderingen organiseren voor grotere groepen mensen? Daar zijn boardrooms bij uitstek geschikt voor. De audiovisuele inrichting stemmen we af op het doel waar deze ruimte voor gebruikt wordt. Uitgebreide presentatieschermen, hybride vergaderopties, eenvoudige bediening via domotica en meer! Presentation Partner is expert op het gebied van boardrooms en luxe vergaderruimtes en denkt graag mee in de best passende apparatuur voor jullie ruimte.

boardrooms - grote vergaderzalen inrichting
boardroom video vergader systemen

Kies de juiste camera

Bij grote vergaderruimtes is het cruciaal dat de camera de personen die verder weg zitten goed in beeld brengt. Dit geldt ook voor de mensen die aan de zijkanten van de vergaderruimte zitten. De camera moet hen ook kunnen weergeven. Het is belangrijk dat de hele ruimte in beeld is. Als de vergadercamera in een grote vergaderruimte staat, moet de camera hiervoor kunnen pannen, kantelen en zoomen. Door PTZ te combineren met AI (kunstmatige intelligentie), beweegt de camera de lens automatisch. Als personen zich tijdens de vergadering verplaatsen (bijvoorbeeld om op een whiteboard te schrijven), past de AI-camera automatisch de lenshoek en de zoom aan om ervoor te zorgen dat ze in beeld

boardroom audio systemen

Uitstekende audiokwaliteit

Bij grote vergaderruimtes zorgen modulaire en uitbreidbare audiocomponenten ervoor dat de personen die zich verder van de camera bevinden ook worden gehoord. Door het plaatsen van microfoons in het plafond blijft de tafel leeg maar zijn wel alle personen goed verstaanbaar voor online deelnemers. We plaatsen de speakers op zo’n manier dat iedereen elkaar verstaat én dat het geluid altijd van dezelfde kant komt als de video. Zo voelen hybride vergaderingen zo natuurlijk mogelijk aan. De gehele audiovisuele installatie inclusief verlichting en gordijnen zijn te bedienen via een gebruiksvriendelijk touchpaneel op tafel.

IT-beheer vereenvoudigen

Het is belangrijk dat grote vergaderruimten goed functioneren in werkomgevingen waarin wordt samengewerkt. Wanneer 20 of meer personen deelnemen aan een vergadering, wil je niet dat de apparatuur opeens uitvalt vanwege een technisch probleem. Wij zorgen voor de juiste tools om de apparatuur in vergaderruimtes te beheren en controleren. Met een duidelijk, gemakkelijk te lezen dashboard waarop de apparaatstatus te zien is, spoor je problemen eenvoudig op voordat werknemers er last van hebben. Meldingen in realtime zijn ook handig. Vergeet ook niet kabelbeheer. Zoiets eenvoudigs als een losgekoppelde kabel kan heel tijdrovend zijn, aangezien mensen proberen uit te zoeken waarom hun vergaderapparatuur niet werkt. Een wirwar van kabels helpt ook niet echt. Beide problemen hebben een negatieve invloed op de gebruikerservaring en de efficiëntie van IT. Een goed doordachte aanpak houdt componenten en kabels daarentegen uit het zicht en uit de weg.

boardrooms / grote vergaderzaal IT beheer
video samenwerking

Werkruimtes creëren voor videosamenwerking

Vooruitstrevende organisaties optimaliseren elke ruimte voor videosamenwerking. Dit geldt dus ook voor vergaderruimtes, individuele kantoren en thuiskantoren voor mensen die op afstand werken. Het moet voor iedereen een vertrouwde ervaring zijn om overal een vergadering te beginnen.

Het zou net zo makkelijk moeten zijn om een vergadering te starten in een grote vergaderruimte als op elke andere plek. Met één van onze oplossingen voor grote vergaderruimtes kun je erop vertrouwen dat deze vergaderruimtes net zo makkelijk te gebruiken en te beheren zijn als alle andere vergaderruimtes. Meer weten of benieuwd naar onze producten? Neem contact op of bezoek ons Experience Center!

Oplossingen voor jouw Boardroom
••

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

ruimte en werplek reservering

Ruimte/werkplek reservering

Reserveer heel eenvoudig jouw werkplek of vergaderruimte.

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

audio

Audio

Voor goede verstaanbaarheid is kwalitatieve audio onmisbaar.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Sterk fundament

Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

Succesvolle implementatie

Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

Aan de slag!

Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

Succesverhalen
••

2023-06-27T15:22:44+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Vertel jouw boodschap op een krachtige manier! Ik geef je graag advies over de mogelijkheden. - Tom

  Tom - Presentation Partner Professional
  harm

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform