Microsoft Teams

Het nieuwe vergaderen met Microsoft Teams Rooms

Breng de kracht van Microsoft Teams naar je vergaderruimte met Microsoft Teams Rooms. Met één druk op de knop begin je een vergadering op verschillende werkplekken. Werk met een hoge kwaliteit HD-audio en -video en deel eenvoudig je content met externe deelnemers. Van de kleine tot de grote vergaderruimtes, Microsoft Teams Rooms Solution biedt een mogelijkheid voor elke ruimte. In een moderne vergaderruimte hoeft in 2022 allang niet meer iedereen aanwezig te zijn. Vergader makkelijk en snel met jouw collega’s en klanten via de nieuwste hardware en software. Deel bijvoorbeeld je scherm of geef een presentatie.

Werk je al met Microsoft Teams?

Dan is een Teams room een herkenbare oplossing.

Bij een Teams room hoort een touchpaneel die op tafel staat voor de bediening.
Als je een Teams uitnodiging voor een vergadering aanmaakt nodig je daar de ruimte als extra persoon bij uit. Zodra je de ruimte binnenloopt rond de geplande starttijd verschijnt je eigen naam op het touchpaneel. Vervolgens klik je op “Join Meeting’ en je zit in de vergadering zonder dat je een eigen laptop nodig hebt.

Als je een presentatie wilt delen tijdens deze vergadering heb je uiteraard wel een laptop nodig. Deze sluit je vervolgens met een kabel aan op het touchpaneel van de Teams room. Zo hoef je niet ook vanaf jouw laptop aan de vergadering deel te nemen en heb je geen last van rondzingende microfoons en vervelende echo’s.
Wanneer je wilt video vergaderen in een vergaderruimte heb je altijd een presentatiescherm, camera, microfoon en een speaker nodig die zijn afgestemd op het formaat van de vergaderruimte.

Advies op maat

Benieuwd wat jouw ruimte nodig heeft? Of is deze apparatuur al aanwezig en wil je deze hergebruiken? Stuur ons een foto en ontvang en gratis advies!


  * verplichte velden

  microsoft teams video vergaderen

  Maak van elke plaats een ruimte om als team samen te werken

  Vind de juiste oplossing voor elk team. Of je ruimte nu klein en intiem is, maar groot genoeg voor een robuuste, door Microsoft Teams gecertificeerde ervaring, of dat je teams onderweg zijn, je kunt de perfecte vergaderruimte configureren met jouw keuze voor Surface Hub 2S, accessoires en Windows OS.

  One-touch join

  Implementeer Microsoft Teams in jouw vergaderruimtes en verhoog de productiviteit met collega’s intern en extern. Met één klik, oftewel een one-touch join, plan of start je een Microsoft Teams meeting. Deel je documenten met de collega’s in de ruimte, maar ook met de deelnemers op die thuis of op een andere werkplek zitten.

  microsoft teams videovergaderen
  Microsoft Surface Hub

  Hardware voor Microsoft Teams Rooms

  Om gebruik te kunnen maken van Microsoft Teams Rooms is er speciale hardware vereist, zogenaamde Teams Rooms Systemen (TRS). Poly, Logitech, Yealink, Barco, Sennheiser, Shure en Bose hebben hier prachtige oplossingen voor. Laat je inspireren en ervaar de mogelijkheden bij Presentation Partner.

  Microsoft Surface Hub

  Maak teamwork overal mogelijk met de Surface Hub 2S-familie van apparaten, een door Microsoft Teams gecertificeerd vergaderplatform en interactief whiteboard voor zakelijk gebruik dat teams samenbrengt.

  Integreer Microsoft Teams met andere platformen

  Combineer Microsoft Teams met de veiligheid, het gebruikersgemak en de efficiëntie van andere platformen, zoals Zoom of Starleaf. Ook, video-, spraak- en vergaderruimteoplossingen zijn hierin een mooie aanvulling op Microsoft Teams. Microsoft Teams wordt gebruikt voor interne communicatie en één op één gesprekken, om bestanden te delen en te chatten. Zoom of Pexip is voor grote groepen en externe partijen. Deze platforms zijn in tegenstelling tot Teams ontwikkeld als videoconferentieplatform en daardoor nog gemakkelijker, betrouwbaarder, veiliger en sneller! Daarom is er een integratie ontwikkeld om eenvoudig een Zoom vergadering te starten en te plannen, rechtstreeks vanuit je Microsoft Teams app! Onze adviseurs vertellen je graag meer over de meerwaarde van elk platform en de sublieme integratie! Bezoek onze Workplace Experience Center in Zoetermeer.

  teams room video conference

  Oplossingen voor jouw organisatie
  ••

  Cisco Webex

  Cisco WebEx

  Onze Audiovisuele oplossingen
  ••

  LED Displays

  Displays

  Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

  Videoconference

  Video vergaderen

  Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

  Beamers

  Projectoren

  Goede apparatuur maakt het verschil.

  draadloos presenteren

  Draadloos presenteren

  Eenvoudig presenteren via één van onze draadloze oplossingen.

  Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
  ••

  Sterk fundament

  Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

  Succesvolle implementatie

  Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

  Aan de slag!

  Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

  Succesverhalen
  ••

  2023-06-27T15:22:44+01:00

  Bridgestone Mobility Solutions

  Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

  Vertel ons jouw situatie
  ••

   * verplichte velden

   Productief werken; thuis en op kantoor? Ik geef je graag advies over de beste passende oplossingen voor jouw werksituatie! - Harmen

   Harm - Presentation Partner Professional
   Harmen - Presentation Partner

   Presentation Partner werkt onder andere voor:

   Deel deze pagina, kies je platform