Audio systemen
••

Richt je organisatie in met de juiste audiovisuele middelen

Informatie overdragen was nog nooit zo belangrijk. Of het nu gaat om een simpele presentatie voor eigen collega’s of over een belangrijke conference call met een klant op een andere locatie, in alle situaties is het van groot belang dat zowel beeld en geluid van de hoogste kwaliteit zijn. Met de nieuwste innovaties is dit ook eenvoudig met één druk op de knop en draadloos te realiseren. De audiovisuele oplossing moet daarnaast worden aangepast aan de behoeftes van de verschillende ruimtes, van de kleinste en eenvoudigste tot grotere en complexere. Deze zullen bijvoorbeeld voor een huddle room totaal anders zijn dan voor een raadzaal of collegezaal. Denk daarbij aan de grootte van het scherm en aan aan het aantal speakers en microfoons.

plafond microfoon

Bovendien is het steeds meer van belang dat een ruimte flexibel gebruikt kan worden en moet er gezocht worden naar een oplossing die daarbij past. Presentation Partner weet als geen ander hoe en welke audiovisuele middelen kunnen worden ingezet en geïntegreerd tot een eenvoudig en altijd perfect werkende oplossing voor elke ruimte.

Bekijk onze intelligente audio oplossingen
••

yealink zoomroom

Kies een all-in-one audiovisuele oplossing voor jouw ruimte

Momenteel is er een trend gaande om naast een geschikt display te kiezen voor een totaaloplossing voor video samenwerking. De oplossingen bestaan uit vooraf geconfigureerde systemen met software van Google, Microsoft of Zoom die geoptimaliseerd zijn voor de kleine, middelgrote of juist grotere ruimte. Deze oplossingen bevatten alles wat je nodig hebt om met één enkele aanraking direct te presenteren, online te communiceren en content te delen.

Onze Audiovisuele oplossingen
••

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

Beamers

Projectoren

Goede apparatuur maakt het verschil.

draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Eenvoudig presenteren via één van onze draadloze oplossingen.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Sterk fundament

Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

Succesvolle implementatie

Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

Aan de slag!

Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

Succesverhalen
••

2023-06-27T15:22:44+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Productief werken; thuis en op kantoor? Ik geef je graag advies over de beste passende oplossingen voor jouw werksituatie! - Harmen

  Harm - Presentation Partner Professional
  Harmen - Presentation Partner

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform