Google Meet
••

Beveiligd video vergaderen voor uw bedrijf

Laat je team contact houden via een zakelijke oplossing voor video vergaderingen die is gebouwd op basis van de krachtige, beveiligde wereldwijde infrastructuur van Google. Meet is inbegrepen bij Google Workspace en Google Workspace for Education.

Google Meet video vergaderen

Een probleemloze manier van vergaderen

Met Meet wordt deelnemen aan een videogesprek op het werk een stuk eenvoudiger. Het enige wat je hoeft te doen, is een vergadering instellen en een link delen. Je hoeft zich niet meer af te vragen of teamleden of klanten wel het juiste account of de juiste plug-ins hebben. Dankzij de snelle, lichte interface en het slimme deelnemersbeheer is een videogesprek met meerdere mensen tegelijk geen enkel probleem.

Voor elke vergaderruimte

Snelle, effectieve videovergaderingen voor elke ruimte, met handsfree bediening via de spraakbediening ‘Hey Google’.

Meet-hardware wordt aangepast voor elke vergaderruimte. Geef een goed overzicht dankzij een camera met breed gezichtsveld. Of breid uit naar grotere ruimten met de optische zoom van een mechanische pan-tilt-zoom-camera. Link meerdere speakermicrofoons door met één kabel voor hoogwaardige audio in ruimten van elk formaat.

Google meet gemakkelijk beheren

Eenvoudig in te stellen, eenvoudig te beheren

Stel de Meet-hardware in slechts een paar minuten in voor jouw team, ongeacht of je teamleden zich op een andere verdieping of in een ander land bevinden. De hardware kit spoort problemen zelf op en updatet de firmware van alle onderdelen automatisch naar de nieuwste versie, zodat je altijd over de beste videokwaliteit beschikt. Via apparaat-controle en -beheer op afstand houden beheerders alles makkelijk onder controle.

Wij helpen je graag verder

Verbeter de samenwerking met intelligente systemen die zijn ontworpen voor ieder soort casus. Wil je meer weten of een juist advies? Bel of contact ons vandaag nog. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Google Meet Jamboard

Hoe werkt Meet-hardware met Jamboard?

Met Jamboard wordt creatief samenwerken mogelijk, zelfs als teams over de hele wereld verspreid zijn. Je kunt met slechts een paar tikken een Jam naar een Meet-videovergadering casten zodat alle deelnemers jouw ideeën tot leven zien komen. Ze kunnen zelfs interactief meedoen via de Jamboard-app.

Je eigen digitale whiteboard

Maar in Corona tijd is dit even wat lastiger geworden. Want hoe doe je dat samen als je thuis moet werken? Jamboard to the rescue. Met Google Jamboard heb jij je eigen digitale whiteboard tot je beschikking. En je kunt zelf bepalen hoe je ermee wilt werken. Werk je het liefst op je laptop? Ga dan naar jamboard.google.com en ga aan de slag. Liever via je telefoon of tablet? Download de Jamboard App en ga met hetzelfde enthousiasme aan de slag.

Realtime samenwerken met Jamboard

Werkt het voor jou het beste als je het gevoel hebt dat je op een ‘echt’ bord werkt met pennen zodat je daar je ideeën letterlijk vorm kan geven? Dan is een Google Jamboard helemaal voor jou gemaakt. Dat is het whiteboard van Google, maar dan in een super 2.0-versie. En ja, je kunt er ook mee browsen, meerdere pagina’s maken maar vooral: je kunt realtime samenwerken met anderen! En dat is echt heel erg fijn.

Vanaf de bank

Dus jij kunt achter je Jamboard op kantoor de digitale post-its plakken en je collega’s kunnen thuis vanaf de bank met de iPad of onderweg met de smartphone in de taxi hun eigen post-its toevoegen en verplaatsen. En als je twee dagen later verder wilt gaan waar je gebleven was, dan pak je die Jam gewoon weer op en ga je gewoon weer verder waar je gebleven was. Je plannen maken maken met een Jamboard, over handig gesproken!

Realtime samenwerken met Jamboard

Oplossingen voor jouw organisatie
••

Cisco Webex

Cisco WebEx

Onze Audiovisuele oplossingen
••

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

Beamers

Projectoren

Goede apparatuur maakt het verschil.

draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Eenvoudig presenteren via één van onze draadloze oplossingen.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Werk sneller

Maak verbinding en werk snel samen met Zoom apparatuur. Start onmiddellijk uw vergaderingen en gesprekken met één handeling.

Werk overal

Kies waar en hoe je wilt werken met apparaten die passen bij jouw manier van werken. Bekijk onze uitgebreide range aan slimme producten en oplossingen.

Werk vol vertrouwen

Consistente video en audio van hoge kwaliteit. Eenvoudige installatie en beheer. Gegarandeerd de best mogelijke kwaliteit zodat je zorgeloos kunt video vergaderen.

Succesverhalen
••

2023-06-27T15:22:44+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Productief werken; thuis en op kantoor? Ik geef je graag advies over de beste passende oplossingen voor jouw werksituatie! - Harmen

  Harm - Presentation Partner Professional
  Harmen - Presentation Partner

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform