Cisco WebEx
••

Ervaar de nieuwe Cisco WebEx Meetings

Aansluiten bij een videoconferentie kan eenvoudig en snel met Cisco Webex Meetings.

Cisco Webex biedt een veilig en flexibel platform voor communicatie en samenwerking. De oplossing maakt namelijk een einde aan diverse veel voorkomende problemen in vergaderruimtes. Ervaar hoogwaardig beeld en geluid, intuïtieve functionaliteit en stabiele verbindingen. De oplossing voorziet in gebruiksvriendelijke tools die fysieke en virtuele vergaderruimtes met elkaar verbinden.

Cisco WebEx video vergaderen

Wat is Cisco WebEx?

Gebouwd om barrières te doorbreken en mensen samen te brengen om uitzonderlijk werk te doen, waar ook ter wereld. Naadloze samenwerking, slimme hybride werkervaringen en intelligente klantervaringen met ingebouwde beveiliging, privacy en inzichten zorgen voor 10x betere ervaringen.

Cisco Webex Devices

Cisco WebEx Devices

Binnenlopen bij de vergaderruimte en uw vergadering staat al klaar op het scherm. Met één druk op de knop start u de vergadering. Door de waanzinnig hoge kwaliteit van het beeld en het geluid zal u de vergadering als levensecht beleven.

Cisco WebEx Desk Devices

Compact ontworpen video-vergadersystemen voor op uw (thuis) kantoor. Hierdoor ben je in staat om direct deel te nemen aan video-vergaderingen zonder je werkplek te verlaten. Verbeter de samenwerking met intelligente systemen die zijn ontworpen voor elke use case.

Cisco Webex Desk Devices

Wij helpen je graag verder

Verbeter de samenwerking met intelligente systemen die zijn ontworpen voor ieder soort casus. Wil je meer weten of een juist advies? Bel of contact ons vandaag nog. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Cisco Webex Board

Cisco WebEx Board

Een alles-in-één video vergadersysteem, waarbij draadloze presentaties worden gedeeld, samengewerkt wordt door middel van het whiteboard, of scrum vergaderingen met de post-it functie worden gehouden.

Cisco Webex Room Systems

Cisco WebEx Room Systems

Slimmer samenwerken via de intelligente video-vergadersystemen. Van de kleine tot de grote vergaderruimtes, Cisco Webex biedt een mogelijkheid voor elke ruimte. Wil je meer weten of een juist advies? Bel of contact ons vandaag nog. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op!

Oplossingen voor jouw organisatie
••

Cisco Webex

Cisco WebEx

Onze Audiovisuele oplossingen
••

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

Beamers

Projectoren

Goede apparatuur maakt het verschil.

draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Eenvoudig presenteren via één van onze draadloze oplossingen.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Werk sneller

Maak verbinding en werk snel samen met Cisco WebEx apparatuur. Start onmiddellijk uw vergaderingen en gesprekken met één handeling.

Werk overal

Kies waar en hoe je wilt werken met apparaten die passen bij jouw manier van werken. Bekijk onze uitgebreide range aan slimme producten en oplossingen.

Werk vol vertrouwen

Consistente video en audio van hoge kwaliteit. Eenvoudige installatie en beheer. Gegarandeerd de best mogelijke kwaliteit zodat je zorgeloos kunt video vergaderen.

Succesverhalen
••

2023-06-27T15:22:44+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Productief werken; thuis en op kantoor? Ik geef je graag advies over de beste passende oplossingen voor jouw werksituatie! - Harmen

  Harm - Presentation Partner Professional
  Harmen - Presentation Partner

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform