Projectoren
••

Goede apparatuur maakt het verschil

Het projecteren van beeld op een groot scherm met behulp van een projector wordt al jaren gedaan. Erg handig tijdens presentaties en evenementen om informatie of je boodschap te kunnen tonen aan een groter publiek. Het principe van een projectiescherm is hetzelfde gebleven, maar door de ontwikkeling en het gebruik van moderne technieken zijn de mogelijkheden nu nog groter. Het realiseren van een egalere achtergrond of het volledig automatisch wegwerken van het projectiescherm is nu zonder moeite gedaan. Presentation Partner heeft een breed aanbod aan projectieschermen en projectoren, ontdek nu de mogelijkheden!

projectoren

Montage en plaatsingsmogelijkheden

Standaard projecteren met een beamer die voor het projectiescherm staat wordt veel gebruikt maar deze manier heeft ook nadelen. Het is ook mogelijk om de beamer achter het (doorzicht) projectiescherm te plaatsen. Dezelfde methode kan ook worden toegepast bij het geluid. Het is mogelijk om de speakers achter het doorzicht projectiescherm te plaatsen zonder dat dit ten koste gaat van het geluid.

De specialisten van Presentation Partner adviseren je graag op het gebied van de optimale reflectie en kijkhoek zodat je het meeste kunt halen uit het projectiescherm. Zo is het afhankelijk van de ruimte en het licht welke reflectiewaarde het projectiescherm moet hebben. Full HD en 4K projectie zijn ook mogelijk, maar voor een optimale projectie is wel een gespecialiseerd projectiescherm vereist.

Onze Audiovisuele apparatuur
••

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

Beamers

Projectoren

Goede apparatuur maakt het verschil.

draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Eenvoudig presenteren via één van onze draadloze oplossingen.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Sterk fundament

Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

Succesvolle implementatie

Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

Aan de slag!

Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

Succesverhalen
••

2024-07-02T21:00:13+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Jouw bedrijfsruimten klaarmaken voor de toekomst? Ik geef je graag een advies op maat! - Theo

  Theo - Presentation Partner Professional
  Theo - Presentation Partner

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform