Narrowcasting & Digital Signage
••

Communiceer jouw verhaal via Digital Signage

Narrowcasting is een mooie manier om jouw boodschap digitaal te communiceren binnen jouw bedrijfspand. Van interne vacatures tot reclame uitingen en bewegwijzering. Narrowcasting, ook wel Digital Signage genoemd, is dé manier voor het verspreiden van informatie aan medewerkers en bezoekers. Communiceer wat en wanneer jij dat wilt! Digitaal informatie verspreiden was nog nooit zo eenvoudig.

communiceren met narrowcasting
digital signage winkel

Wij verzorgen jouw Narrowcasting & Digital Signage content!

Naast een goed beeldscherm, is de aansturing van het systeem minstens zo belangrijk. De software die wij leveren, is erg gebruiksvriendelijk. Pas eenvoudig de inhoud van de schermen aan én zet alles in eigen huisstijl. Je bepaalt zelf of dit voor een specifiek scherm is of voor alle schermen tegelijk. Geen handige software beheerder in huis? Dan regelt Presentation Partner dat jouw content er verzorgt en helemaal in huisstijl op staat.

Onze Audiovisuele oplossingen
••

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

Beamers

Projectoren

Goede apparatuur maakt het verschil.

draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Eenvoudig presenteren via één van onze draadloze oplossingen.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Sterk fundament

Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

Succesvolle implementatie

Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

Aan de slag!

Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

Succesverhalen
••

2023-06-27T15:22:44+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Productief werken; thuis en op kantoor? Ik geef je graag advies over de beste passende oplossingen voor jouw werksituatie! - Harmen

  Harm - Presentation Partner Professional
  Harmen - Presentation Partner

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform