Barco Clickshare CX-30

Naadloos en draadloos vergaderen in kleine tot middelgrote vergader- en conferencingruimten

Een betere hybride vergadering? Dan moet u ervoor zorgen dat uw deelnemers zich betrokken en geïnspireerd voelen. ClickShare CX-30 van Barco biedt een naadloos draadloos vergadersysteem om uw teams op alle mogelijke locaties met slechts één klik samen te brengen. Compatibel met alle pc’s, laptops of Mac-apparaten met Windows, Android of iOS-besturingssystemen; ClickShare CX-30 verzekert innovatieve hybride vergaderingen in kleine tot middelgrote vergaderruimten.

PRODUCT BESTELLEN? NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Levertijd 3-10 werkdagen

 • Barco Clickshare CX-30
 • Barco Clickshare CX-30

Breng je eigen vergadering mee

ClickShare CX-30 staat garant voor naadloos draadloos vergaderen met slechts één klik. Met ons agnostische draadloze vergadersysteem start u een hybride vergadering vanaf uw laptop. Maak gebruik van elke vergadertool voor een naadloze Bring Your Own Meeting (BYOM)-ervaring.

Neem plaats, maak automatisch verbinding met andere apparaten in de vergaderruimte zoals camera’s, microfoons, speakerphones en soundbars. Kies voor een vlotte hybride samenwerking met slechts één klik.

Bezoek onze Workplace Experience Center, Bel of mail voor een afspraak

Barco Clickshare CX-30

Download de brochure

  Onze Barco Clickshare oplossingen

  2023-06-07T14:47:27+01:00

  Barco Clickshare C-5

  Uw werkplek vereist een naadloze samenwerking en flexibiliteit om gemakkelijk inhoud te delen op een scherm, zelfs in de kleinste vergaderruimten en huddle rooms in uw bedrijf. Met ClickShare C-5, ons draadloze presentatiesysteem, start u een vergadering met slechts één klik in de ClickShare-app vanaf om het even welke laptop of mobiel apparaat.

  Deel deze pagina, kies je platform

  Neem contact met ons op voor de scherpste prijs
  ••

   * verplichte velden

   Jouw bedrijfsruimten klaarmaken voor de toekomst? Ik geef je graag een advies op maat! - Theo

   Theo - Presentation Partner Professional
   Theo - Presentation Partner