Videovergaderen
••

Verander mee

De wereld verandert. Pas jouw werkomgeving aan om nieuwe situaties voor te blijven. We richten jouw vergaderruimte zó in, dat je zonder ruis met elkaar om de digitale tafel zit. Een echte beleving komt tot stand met haarscherp beeld en ijzersterk geluid dat 360 graden rond de tafel beweegt. Ben je op zoek naar een integratie binnen het bedrijf tussen bijvoorbeeld Teams en Zoom? Dan is Pexip de oplossing! Deze platforms waarborgen ook de veiligheid van iedere werknemer. Of wil je jouw huidige video vergadersysteem verder professionaliseren en optimaliseren? Dan tillen wij jouw videovergaderingen naar een hoger niveau met onze hybride BYOM -en Room systemen voor o.a. Zoom, Teams en Google Meet.

Hybride vergaderen

In een hybride vergadering communiceren deelnemers die zich op kantoor bevinden met deelnemers die op afstand werken. Deze vorm van vergaderen wordt steeds relevanter in de moderne werkcontext, waar flexibiliteit en samenwerking op afstand aan de orde van de dag zijn.

Hybride vergaderingen vereisen een aantal basis vereisten, waaronder videovergader apparatuur en samenwerkingsplatforms die zowel in de vergaderruimte als op afstand een optimale ervaring bieden. Dit stelt deelnemers in staat om effectief met elkaar te communiceren, ongeacht hun fysieke locatie.

Deze benadering van vergaderen erkent de diversiteit van werkstijlen en omarmt de hybride werkomgeving waarin sommige medewerkers op kantoor werken terwijl anderen de voorkeur geven aan remote werken. Hybride videovergaderen bevordert inclusiviteit en zorgt ervoor dat teamleden, ongeacht hun locatie, gemakkelijk kunnen samenwerken en gelijkwaardig kunnen deelnemen aan een online vergadering of brainstorm sessie.

In het hybride videovergaderen kennen we twee hoofdgroepen namelijk; het Bring Your Own Meeting (BYOM) systeem en een Room systeem.

Het belangrijkste verschil tussen een Bring Your Own Meeting (BYOM) systeem en een Room systeem voor videovergaderingen ligt in de mate van flexibiliteit en de focus op de vergaderruimte-infrastructuur.

Welke hybride videovergader oplossing past het best bij jouw situatie?

Bij het kiezen tussen BYOM en Room systemen is het belangrijk om rekening te houden met de behoeften van je team en de aard van je vergaderingen. Als flexibiliteit en mobiliteit essentieel zijn, kan BYOM de voorkeur genieten. Voor organisaties met specifieke vergaderruimtes en de behoefte aan geavanceerde audiovisuele mogelijkheden is een Room systeem mogelijk de betere keuze.

bring your own meeting videovergaderen

Bring Your Own Meeting systemen

room systeem video vergaderen

Room systemen

Videovergaderen met je eigen apparatuur en software

Videovergaderen via Bring Your Own Meeting (BYOM) heeft de manier waarop we zakelijke bijeenkomsten houden drastisch veranderd. Met BYOM kunnen deelnemers gebruikmaken van hun eigen vertrouwde apparaten, zoals laptops, tablets of smartphones, om naadloos deel te nemen aan virtuele vergaderingen.

BYOM systeem videovergaderen

Met BYOM kunnen medewerkers hun eigen apparaten, zoals laptops of smartphones, meenemen en aansluiten op de vergaderruimte-infrastructuur. Hierdoor kunnen ze gebruikmaken van hun favoriete videoconferentietool, ongeacht het merk of het specifieke platform dat ze verkiezen. Deze aanpak bevordert een naadloze en intuïtieve vergaderervaring, omdat het de noodzaak elimineert om te schakelen tussen verschillende systemen.

Voor vergaderruimtes betekent BYOM vaak de integratie van universele hardware, zoals camera’s, microfoons en displays, die compatibel zijn met diverse videoconferentieplatforms. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en consistente ervaring, ongeacht het gekozen vergaderplatform.

Byom videoconference

BYOM benadrukt de groeiende behoefte aan interoperabiliteit en flexibiliteit in de moderne werkplek. Het stelt organisaties in staat om te profiteren van de nieuwste technologieën en tegelijkertijd de vrijheid te geven aan medewerkers om de tools te kiezen die het beste bij hun behoeften passen. Deze aanpak is vooral relevant in een tijd waarin hybride en flexibele werkomgevingen de norm worden en waarin de diversiteit van videoconferentieplatforms toeneemt.

Video vergaderen met een Room Systeem

Videovergaderen zonder een laptop of ander device nodig te hebben? Dan kies je voor een Room systeem oplossing.
Je komt de ruimte binnen, drukt op de knop ‘Join Meeting’ en je zit direct in de vergadering.
Deze oplossing is te krijgen voor o.a. Teams en Zoom.

video vergaderen - zoom logo

Room systeem videovergaderen

Het Room-systeem voor videovergaderingen is een geavanceerd platform dat de manier waarop we communiceren en samenwerken drastisch heeft veranderd. Met Room kunnen gebruikers virtueel samenkomen, ongeacht hun fysieke locatie, waardoor de afstand tussen teamleden wordt overbrugd en samenwerking efficiënter wordt.

Dit systeem biedt een naadloze en intuïtieve ervaring voor gebruikers, waardoor ze gemakkelijk kunnen deelnemen aan vergaderingen met slechts één klik. De interface is ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd, waardoor zelfs technologisch minder ervaren gebruikers moeiteloos kunnen deelnemen aan videovergaderingen.

Wat Room echt onderscheidt, is de mogelijkheid om hoogwaardige audio- en videoverbindingen tot stand te brengen. Dit draagt bij aan een vloeiende communicatie, waarbij deelnemers elkaar helder kunnen horen en zien, wat de virtuele vergaderervaring aanzienlijk verbetert. Bovendien biedt Room functies zoals scherm delen en real-time samenwerking aan documenten, waardoor teamleden effectief kunnen werken aan projecten, ongeacht hun locatie.

Met beveiligingsfuncties zoals end-to-end encryptie zorgt het Room systeem ervoor dat gevoelige informatie veilig wordt uitgewisseld tijdens vergaderingen. Dit is vooral cruciaal in een tijdperk waarin cyberbeveiliging een topprioriteit is.

Al met al heeft het Room systeem niet alleen de manier waarop we vergaderen getransformeerd, maar het heeft ook de flexibiliteit en efficiëntie van moderne teams vergroot, waardoor ze effectief kunnen samenwerken, zelfs als ze zich aan de andere kant van de wereld bevinden.

Ontdek de perfecte videovergaderoplossing voor elke ruimte

Of het nu gaat om een compact kantoor, een middelgrote vergaderruimte of een ruime boardroom, er is een oplossing die naadloos aansluit op de specifieke behoeften van elke omgeving. Onze gevarieerde reeks videoconferentiesystemen biedt niet alleen hoogwaardige audiovisuele prestaties, maar ook flexibiliteit en schaalbaarheid, zodat u altijd kunt genieten van een vlekkeloze virtuele samenwerkingservaring, ongeacht de grootte of opstelling van uw ruimte.

Optimaliseer uw vergaderingen met de ideale videovergaderoplossing voor elke setting.

Huddle rooms

4 tot 6 personen

Videovergader oplossingen voor Huddle Rooms

Videovergaderoplossingen voor Huddle Rooms bieden compacte en efficiënte communicatiemogelijkheden voor kleine teams. Deze oplossingen zijn ontworpen om naadloos te integreren in beperkte ruimtes, waardoor samenwerking en overleg worden vergemakkelijkt zonder de complexiteit van grotere vergaderruimten. Met geavanceerde camera’s, microfoons en schermtechnologieën zorgen deze systemen voor heldere audiovisuele communicatie, ongeacht de grootte van de ruimte. De focus ligt op flexibiliteit en gebruiksgemak, waardoor teams snel en effectief kunnen schakelen tussen lokale en externe deelnemers. Kortom, videovergaderoplossingen voor Huddle Rooms optimaliseren de samenwerkingservaring in kleine ruimtes, waardoor teams productiever kunnen werken, zelfs op afstand.

video vergaderen voor huddle rooms
video vergaderen voor meeting rooms
Meeting rooms

6 tot 10 personen

Video vergader oplossingen voor Meeting rooms

Videovergaderoplossingen voor vergaderruimten transformeren traditionele bijeenkomsten in moderne, verbonden ervaringen. Deze geavanceerde systemen zijn ontworpen voor grote vergaderzalen en bestrijken een breed scala aan behoeften, van presentaties tot interactieve discussies met externe deelnemers. Uitgerust met high-definition camera’s, kristalheldere audioapparatuur en intuïtieve bedieningsinterfaces, verbeteren deze oplossingen de kwaliteit van virtuele vergaderingen. Naadloze integratie met verschillende apparaten en platforms zorgt voor flexibiliteit, waardoor teams effectief kunnen samenwerken, ongeacht hun locatie. Videovergaderoplossingen voor vergaderruimten staan centraal in de evolutie van moderne zakelijke communicatie, waardoor organisaties efficiënter en dynamischer kunnen opereren.

boardrooms

10 tot 20 personen

Video vergader oplossingen voor Boardrooms

Videovergaderoplossingen voor boardrooms tillen zakelijke communicatie naar een hoger niveau door een naadloze en geavanceerde ervaring te bieden aan bestuursvergaderingen. Deze oplossingen zijn op maat gemaakt voor de unieke behoeften van boardrooms, waar belangrijke beslissingen worden genomen. Met geavanceerde technologieën zoals high-definition video, krachtige audioapparatuur en gebruiksvriendelijke bedieningsinterfaces bieden deze systemen een verfijnde en betrouwbare communicatie-infrastructuur. Ze stellen bestuurders in staat om op afstand deel te nemen aan vergaderingen met maximale helderheid en betrokkenheid. Videovergaderoplossingen voor boardrooms dragen bij aan een efficiëntere besluitvorming en bevorderen de samenwerking tussen bestuursleden, ongeacht hun locatie.

video vergaderen voor boardrooms
video vergaderen voor auditoria
auditoria

+20 personen

Video vergader oplossingen voor Auditoria

Videovergaderoplossingen voor auditoria bieden een geavanceerde en schaalbare communicatie-infrastructuur voor grootschalige presentaties en evenementen. Deze oplossingen zijn ontworpen om hoogwaardige audiovisuele ervaringen te leveren in auditoria, waarbij ze gebruikmaken van geavanceerde camera’s, geluidssystemen en interactieve mogelijkheden. Ze stellen sprekers in staat om effectief te communiceren met een breed publiek, zowel lokaal als op afstand. Door naadloze integratie met diverse technologieën en platforms zorgen deze videovergaderoplossingen voor flexibiliteit en toegankelijkheid, waardoor auditoria effectief kunnen worden benut voor educatieve presentaties, conferenties en andere evenementen.

Teams Room video vergaderen

Teams Room

Een “Teams room” verwijst meestal naar een vergaderruimte die is geoptimaliseerd voor het gebruik van Microsoft Teams, een samenwerkingsplatform voor chat, videovergaderingen, bestandsdeling en meer. Microsoft Teams biedt functionaliteiten voor zowel online samenwerking als vergaderingen, en het kan worden gebruikt voor zowel kleine teamvergaderingen als grotere virtuele evenementen.

Een Teams room is meestal uitgerust met speciale hardware, zoals camera’s, microfoons en luidsprekers, die zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Microsoft Teams. Deze ruimtes zijn bedoeld om de ervaring van videovergaderingen te verbeteren, zodat deelnemers op afstand een betere audio- en videokwaliteit hebben. Het kan ook extra functies bevatten, zoals het delen van inhoud vanaf een centraal scherm, whiteboard-functionaliteit en integratie met andere zakelijke toepassingen.

Microsoft Teams-ruimtes zijn ontworpen om de samenwerking en communicatie binnen teams te vergemakkelijken, vooral in een tijd waarin veel mensen op afstand werken. Ze bieden een geïntegreerde oplossing voor vergaderingen en samenwerking en zijn geschikt voor verschillende soorten organisaties en bedrijven.

Zoom Room

Zoom RoomEen “Zoom Room” verwijst naar een speciaal ontworpen ruimte of configuratie die is geoptimaliseerd voor het gebruik van het videocommunicatieplatform Zoom. Zoom is een populaire tool voor videovergaderingen, webinars, en virtuele samenwerking, en een Zoom Room is bedoeld om de ervaring van Zoom-gebruikers te verbeteren, vooral in vergaderruimtes en kantoren.

Een Zoom Room is meestal uitgerust met specifieke hardware, waaronder camera’s, microfoons, en luidsprekers die zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Zoom. Deze ruimtes kunnen worden geconfigureerd voor verschillende doeleinden, zoals kleine teamvergaderingen, grotere conferenties, webinars, en trainingssessies. De hardware is ontworpen om een betere audio- en videokwaliteit te bieden dan standaardapparatuur, en het vergemakkelijkt het gemakkelijk opzetten en deelnemen aan Zoom-vergaderingen.

Een Zoom Room kan ook extra functies bevatten, zoals integratie met kalender- en planningsystemen, het delen van inhoud vanaf een centraal scherm, en bedieningselementen waarmee gebruikers de vergadering eenvoudig kunnen starten en beheren.

Over het algemeen bieden Zoom Rooms een geïntegreerde oplossing om de samenwerking en communicatie te verbeteren, vooral in professionele omgevingen waar fysieke vergaderruimtes worden gebruikt. Ze maken het eenvoudiger voor teams om op afstand te werken en toch effectief te communiceren via virtuele vergaderingen.

Oplossingen voor jouw organisatie
••

Cisco Webex

Cisco WebEx

Onze Audiovisuele oplossingen
••

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

Beamers

Projectoren

Goede apparatuur maakt het verschil.

draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Eenvoudig presenteren via één van onze draadloze oplossingen.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Sterk fundament

Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

Succesvolle implementatie

Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

Aan de slag!

Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

Succesverhalen
••

2023-06-27T15:22:44+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Productief werken; thuis en op kantoor? Ik geef je graag advies over de beste passende oplossingen voor jouw werksituatie! - Harmen

  Harm - Presentation Partner Professional
  Harmen - Presentation Partner

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform