Video vergaderen

Verander mee

De wereld verandert. Pas jouw werkomgeving aan om nieuwe situaties voor te blijven. We richten jouw vergaderruimte zó in, dat je zonder ruis met elkaar om de digitale tafel zit. Een echte beleving komt tot stand met haarscherp beeld en ijzersterk geluid dat 360 graden rond de tafel beweegt. Ben je op zoek naar een integratie binnen het bedrijf tussen bijvoorbeeld Teams en Zoom? Dan is Pexip de oplossing! Deze platforms waarborgen ook de veiligheid van iedere werknemer. Of wil je jouw huidige video vergadersysteem verder professionaliseren en optimaliseren? Dan tillen wij jouw videovergaderingen naar een hoger niveau met onze oplossingen voor o.a. Zoom, Teams en Google Meet.

videovergaderen

Al onze video vergaderen oplossingen

2023-06-07T15:21:58+01:00

Logitech MeetUp

Logitech MeetUp is een van de beste video vergadersystemen voor kleine vergaderruimtes met maximaal acht personen. Dankzij de 4K Ultra HD sensor en Logitech-lens produceert de camera haarscherpe videobeelden. De brede kijkhoek van 120 graden is ruim voldoende om alle aanwezigen in beeld te brengen.

2022-11-09T13:51:37+01:00

Yealink MVC640

Het Yealink MVC640 Microsoft Teams Room-systeem, ontworpen voor middelgrote vergaderruimten, is een gebundelde video-oplossing met MCore mini-pc, UVC84 4K-camera, MSpeech speakerphone en touch panel, en biedt alles wat u nodig hebt om naadloos en intelligent te communiceren, te verbinden en samen te werken met interne en externe gebruikers.

Deel deze pagina, kies je platform