Meeting Rooms (middelgroot)
••

Effectief vergaderen in een middelgrote ruimte

Vergaderruimtes worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Of het nu gaat om vergaderen, klanten ontvangen, presentaties of trainingen, wij richten de ruimte in met audiovisuele apparatuur die bij jou past. Hier letten wij op gebruiksvriendelijkheid, flexibele inzetbaarheid en hybride mogelijkheden. Zo maakt het niet uit wie er in de ruimte zelf aanwezig is of wie online deelneemt, iedereen is goed zichtbaar en hoorbaar.

Deze vergaderruimtes zijn ingericht op ca. 6 tot 10 personen. Maar deze ruimte leent zich ook goed voor kleinere groepen van 3 tot 4 personen die, indien nodig, verspreid plaatsnemen. Die flexibiliteit is belangrijk, zeker nu bedrijven de omslag maken naar hybride werkomgevingen, een model waarbij werknemers afwisselend thuis of op kantoor werken. Wil je weten welke apparatuur het beste in jouw vergaderzaal past? Wij komen graag langs om de ruimte te bekijken en het best passende advies te geven!

alles-in-een vergaderoplossing

Indeling van de ruimte en flexibiliteit

Binnen de middelgrote ruimtes is veel variatie mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het aantal stoelen, de grootte van de ruimte, de vorm van de vergadertafel en zelfs het aantal tafels. We raden aan om ruimteoplossingen te kiezen die voldoende flexibel zijn, zodat je ze gebruikt in verschillende soorten ruimtes en configuraties.

Voor de kleinere vergaderruimtes is een camera met ingebouwde speakers en microfoons voldoende. Voor grotere ruimtes is er vaker behoefte aan een set-up met meerdere microfoons in de ruimte. Wij adviseren je graag in een passende ruimte-oplossing.

meeting rooms vergaderoplossing

Alles-in-één videovergaderoplossingen

Maak kennis met de nieuwe soort vergadercamera’s die worden gebruikt als standalone-apparaten: de alles-in-één videobars. In vergelijking met modulaire video-onderdelen en externe computers, installeer, beheer en update je videobars vele malen makkelijker. Nog een voordeel: videobars bevestig je aan de muur of rechtstreeks aan het display, zodat ze niet in de weg zitten en de vergadertafel vrij blijft van kabels. Ben je genoodzaakt om een videovergaderoplossing te gebruiken met een externe computer? Dan bieden camera‘s zoals Rally Bar een oplossing. Met deze veelzijdige, toekomstbestendige aanpak schakel je tussen de apparaat- en USB-modus. Daarnaast is het een uitstekende oplossing voor organisaties die met verschillende videovergaderplatformen werken.

logitech Swytch

De alles-in-één oplossing

Groeit het aantal vergaderruimtes binnen de organisatie? Kies dan voor een eenvoudige en efficiënte manier om de status van alle hardware apparaten en softwaretoepassingen in deze ruimtes te volgen. Maak kennis met een nieuw soort vergadercamera’s die worden gebruikt als standalone-apparaten, zoals videobars of alles-in-één apparaten. Verbind deze vergadercamera’s rechtstreeks met het scherm in de ruimte. Deze videobars hebben een eigen besturingssysteem waarop je het videovergaderplatform naar keuze kunt starten. In vergelijking met afzonderlijke videoapparaten en computers zijn videobars makkelijker te installeren en eenvoudiger te beheren en te updaten. AI en analyse worden ook steeds belangrijker voor het ruimtebeheer. Deze functies bieden waardevolle inzichten in ruimtegebruik: welke ruimtes worden gebruikt en welke niet, hoeveel mensen nemen deel aan vergaderingen, enz. Op basis van dergelijke inzichten kun je beter gefundeerde beslissingen nemen over het efficiënte gebruik van vergaderruimtes en vastgoed.

Oplossingen voor Meeting Rooms
••

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

ruimte en werplek reservering

Ruimte/werkplek reservering

Reserveer heel eenvoudig jouw werkplek of vergaderruimte.

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

audio

Audio

Voor goede verstaanbaarheid is kwalitatieve audio onmisbaar.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Sterk fundament

Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

Succesvolle implementatie

Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

Aan de slag!

Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

Samenwerken op een nieuwe manier

Bij een toonaangevend bedrijf hebben wij een high-end audiovisueel systeem geleverd en geïnstalleerd. Hierdoor werken ze onderling nog makkelijker en efficiënter samen. Het systeem is voorzien van een dubbele projectie en livestream, dit alles met een super eenvoudige bediening. Door de simpele bediening is het voor iedereen mogelijk er snel en makkelijk gebruik van te maken. Een deel van de apparatuur hebben we hergebruikt, dit sloot weer volledig aan bij het duurzame karakter van onze klant.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Vertel jouw boodschap op een krachtige manier! Ik geef je graag advies over de mogelijkheden. - Tom

  Tom - Presentation Partner Professional
  harm

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform