Barco Clickshare CX-20

Eenvoudig draadloos vergaderen voor kleine vergaderruimten en huddle-ruimten

Organisaties hebben vandaag een vlotte hybride samenwerking en flexibiliteit nodig, vooral bij teamvergaderingen in huddle rooms. Barco ClickShare CX-20 biedt hiervoor de perfecte oplossing. Stimuleer creatieve innovatie via naadloze draadloze vergaderingen. ClickShare CX-20 waarborgt een perfecte hybride samenwerking met slechts één klik.

PRODUCT BESTELLEN? NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Levertijd 3-10 werkdagen

 • Barco Clickshare CX-20
 • Barco Clickshare CX-20

Start een huddle-vergadering vanaf je apparaat

ClickShare CX-20 staat garant voor naadloos draadloos vergaderen met slechts één klik. Het was nog nooit zo gemakkelijk om een hybride huddle vergadering vanaf uw apparaat te starten. Met ons agnostische draadloze vergadersysteem start u in minder dan zeven seconden een hybride vergadering vanaf uw laptop, en met uw favoriete vergadertool. Neem plaats, maak automatisch verbinding met andere apparaten zoals camera’s, microfoons, luidsprekers en soundbars. Voor een minimale instelling en een maximale efficiëntie. Kies voor een vlotte hybride samenwerking met slechts één klik. Voor uw medewerkers en gasten.

Bezoek onze Workplace Experience Center, Bel of mail voor een afspraak

ClickShare CX-20 pdf

Download de brochure

  Onze Barco Clickshare oplossingen

  2023-06-07T14:47:27+01:00

  Barco Clickshare C-5

  Uw werkplek vereist een naadloze samenwerking en flexibiliteit om gemakkelijk inhoud te delen op een scherm, zelfs in de kleinste vergaderruimten en huddle rooms in uw bedrijf. Met ClickShare C-5, ons draadloze presentatiesysteem, start u een vergadering met slechts één klik in de ClickShare-app vanaf om het even welke laptop of mobiel apparaat.

  Deel deze pagina, kies je platform

  Neem contact met ons op voor de scherpste prijs
  ••

   * verplichte velden

   Jouw bedrijfsruimten klaarmaken voor de toekomst? Ik geef je graag een advies op maat! - Theo

   Theo - Presentation Partner Professional
   Theo - Presentation Partner