Indoor LED Walls
••

Communiceer via de modernste schermen

Vertel jouw verhaal op een opvallende wijze. Via een Indoor LED Wall trek je de aandacht van iedere klant of bezoeker automatisch naar het scherm. Reclame, sportuitslagen of wachttijden. Voor iedere branche is er een toepasselijk scherm. Op indoorlocaties, zoals treinstations en winkelcentra met wisselende lichtinval, biedt een LED Wall uitkomst doordat de lichtsterkte van de LED Wall zich automatisch aanpast. Hierdoor is de informatie altijd goed leesbaar.

LED Wall
indoor led display retail

Voordeel van onze LED Walls

De best passende LED Wall gekozen door een team van ontdekkende en vooruitstrevende experts. Snelle service, dichtbij of op afstand. En altijd juist advies door een persoonlijke en vaste adviseur!

Al onze Display typen

led displays

Effectief communiceren op groot formaat.

Videowalls

Maak écht indruk met een videowall.

high brightness displays

Altijd goed zichtbaar, ook in fel (zon)licht.

Touch Displays

Interactief werken met de beste touchscreens.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Sterk fundament

Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

Succesvolle implementatie

Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

Aan de slag!

Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

Succesverhalen
••

2024-07-02T21:00:13+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Vertel jouw boodschap op een krachtige manier! Ik geef je graag advies over de mogelijkheden. - Tom

  Tom - Presentation Partner Professional
  harm

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform