Zoom

Zoom video vergaderen voor een optimaal gebruiksgemak

Zoom video vergaderen; de doorbraak sinds COVID19. De gebruikerstevredenheid van deze videoconferentie tool is ongekend hoog. Zo biedt Zoom eindeloos veel features, integraties en gebruikersinzichten. Als Zoom Specialist geeft Presentation Partner je de mogelijkheden om dit platform optimaal in te zetten binnen jouw organisatie.

microsoft teams video vergaderen

Wat is een Zoom meeting?

Zoom is videoconferentie software waarmee je online vergaderingen houdt in de cloud. Face-to-face vergaderen via een internetverbinding met collega’s of zakelijke contacten. Communiceren zoals documenten presenteren in real-life. En in de Breakout Rooms laat je gemakkelijk mensen in een groepje samen gedachten uitwisselen over een vraagstelling. Duurzamer en sneller dan op locatie afspreken!

Zoom Devices

Binnenlopen bij de vergaderruimte en jouw vergadering staat al klaar op het scherm. Met één druk op de knop start je de vergadering. Door de waanzinnig hoge kwaliteit van het beeld en het geluid beleef je de vergadering als levensecht.

Zoom Desk Devices

Compact ontworpen video-vergadersystemen voor op jouw (thuis) kantoor. Je bent in staat om direct deel te nemen aan video-vergaderingen zonder je werkplek te verlaten. Verbeter de samenwerking met intelligente systemen die zijn ontworpen voor elke use case.

Zoom systemen

Zoom systemen

Zoom Room Systems

Slimmer samenwerken via de intelligente video-vergadersystemen. Van de kleine tot de grote vergaderruimtes, Zoom Room Solution biedt een mogelijkheid voor elke ruimte.

Zoom Boards

Alles-in-één videovergadersysteem, waarbij draadloos presentaties kunnen worden gedeeld, samengewerkt kan worden bij ontwerp en werkzaamheden door middel van het whiteboard.

Integratiemogelijkheden van Zoom met Microsoft Teams

Zoom en Microsoft Teams zijn twee van de meest populaire samenwerkingsplatforms in de zakelijke wereld. Gelukkig bieden beide bedrijven integratiemogelijkheden, waardoor organisaties kunnen profiteren van de sterke punten van beide platforms. Hier zijn enkele van de oplossingen van Zoom die naadloos kunnen worden geïntegreerd met Microsoft Teams:

 1. Zoom Meetings voor Teams: Met deze integratie kunnen gebruikers eenvoudig Zoom video vergaderen door deze gemakkelijk te plannen en starten vanuit de Microsoft Teams-interface. Dit betekent dat u kunt profiteren van de krachtige video- en audiokwaliteit van Zoom terwijl u samenwerkt met uw team in Microsoft Teams.
 2. Zoom for Microsoft Outlook: Met deze add-in kunnen gebruikers rechtstreeks vanuit hun Outlook-agenda plannen en Zoom video vergaderen. Hierdoor kunnen teams hun vergaderingen efficiënt beheren en toegang krijgen tot Zoom-functionaliteiten zonder de Outlook-omgeving te verlaten.
 3. Zoom voor Microsoft Teams Chat: Deze integratie stelt gebruikers in staat om te Zoom video vergaderen vanuit een Teams-chatgesprek. Het is handig voor spontane vergaderingen en directe communicatie.
 4. Zoom App voor Microsoft Teams: Deze app biedt uitgebreide integratie door Zoom-functionaliteiten binnen de Teams-interface te brengen. Gebruikers kunnen rechtstreeks vanuit Teams toegang krijgen tot Zoom-vergaderingen, chatberichten en meer. Deze naadloze integratie zorgt ervoor dat Zoom video vergaderen altijd binnen handbereik is.
 5. One-Touch Join: Met deze functie kunnen deelnemers met één druk op de knop deelnemen aan Zoom video vergaderen vanuit Teams-vergaderingen. Dit verhoogt de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie, vooral voor hybride werkomgevingen. Zoom video vergaderen wordt zo nog toegankelijker en gebruiksvriendelijker.
 6. Gezamenlijk gebruik van Bestanden en Documenten: Microsoft Teams biedt krachtige mogelijkheden voor het delen van bestanden en documenten. Door Zoom te integreren, kunnen gebruikers deze functionaliteiten combineren met de mogelijkheid om te Zoom video vergaderen en realtime samen te werken aan documenten.

Het integreren van Zoom-oplossingen met Microsoft Teams stelt organisaties in staat om de flexibiliteit en efficiëntie van hun samenwerkingservaringen te vergroten. Of het nu gaat om Zoom video vergaderen, het plannen van vergaderingen, communiceren via chatberichten of naadloos schakelen tussen platforms, deze integraties bieden waardevolle tools voor moderne zakelijke communicatie. Het resultaat is een meer samenhangende en productieve werkomgeving voor teams, ongeacht waar ze zich bevinden.

Wij helpen je graag verder

Verbeter de samenwerking met intelligente systemen die zijn ontworpen voor ieder soort casus. Wil je meer weten of een juist advies? Bel of contact ons vandaag nog. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Werk je al met Zoom?

Dan is een Zoom room een herkenbare oplossing.

Bij een Zoom room hoort een touchpaneel die op tafel staat voor de bediening.
Als je een Zoom uitnodiging voor een vergadering aanmaakt nodig je daar de ruimte als extra persoon bij uit. Zodra je de ruimte binnenloopt rond de geplande starttijd verschijnt je eigen naam op het touchpaneel. Vervolgens klik je op “Join Meeting’ en je zit in de vergadering zonder dat je een eigen laptop nodig hebt.

Als je een presentatie wilt delen tijdens deze vergadering heb je uiteraard wel een laptop nodig. Deze sluit je vervolgens met een kabel aan op het touchpaneel van de Zoom room. Zo hoef je niet ook vanaf jouw laptop aan de vergadering deel te nemen en heb je geen last van rondzingende microfoons en vervelende echo’s.
Wanneer je wilt video vergaderen in een vergaderruimte heb je altijd een presentatiescherm, camera, microfoon en een speaker nodig die zijn afgestemd op het formaat van de vergaderruimte.

Advies op maat

Benieuwd wat jouw ruimte nodig heeft? Of is deze apparatuur al aanwezig en wil je deze hergebruiken? Stuur ons een foto en ontvang en gratis advies!


  * verplichte velden

  Oplossingen voor jouw organisatie
  ••

  Cisco Webex

  Cisco WebEx

  Onze Audiovisuele apparatuur
  ••

  LED Displays

  Displays

  Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

  Videoconference

  Video vergaderen

  Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

  Beamers

  Projectoren

  Goede apparatuur maakt het verschil.

  draadloos presenteren

  Draadloos presenteren

  Eenvoudig presenteren via één van onze draadloze oplossingen.

  Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
  ••

  Sterk fundament

  Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

  Succesvolle implementatie

  Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

  Aan de slag!

  Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

  Succesverhalen
  ••

  2024-07-02T21:00:13+01:00

  Bridgestone Mobility Solutions

  Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

  Vertel ons jouw situatie
  ••

   * verplichte velden

   Productief werken; thuis en op kantoor? Ik geef je graag advies over de beste passende oplossingen voor jouw werksituatie! - Harmen

   Harm - Presentation Partner Professional
   Harmen - Presentation Partner

   Presentation Partner werkt onder andere voor:

   Deel deze pagina, kies je platform