Heckler Design AV Credenza 4U

Elegant meubilair voor videovergaderingen

Voor geweldige videovergaderingen is apparatuur nodig – heel veel apparatuur. Het implementeren van geavanceerde videoconferentiesystemen is een uitdaging. En dan is er nog de uitdaging om leidinggevenden, facilitair managers, elektriciens, architecten, meubelmakers en interieurontwerpers tevreden te stellen. Heckler AV Credenza beantwoordt deze uitdagingen in stijl.

PRODUCT BESTELLEN? NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Levertijd 3-10 werkdagen

 • Heckler Design AV Credenza 4U
 • Heckler Design AV Credenza 4U

Prachtig uitgevoerd video vergader meubilair.

Heckler AV Credenza is vanaf de basis ontworpen om indruk te maken op belanghebbenden en implementatie te vereenvoudigen. Het resultaat is een aantrekkelijk platform voor jaren van eenvoudige technologie-upgrades en probleemloze kantoorverhuizingen.

PRODUCT BESTELLEN? NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Levertijd 3-10 werkdagen

Bezoek onze Workplace Experience Center, Bel of Mail voor een afspraak

pdf-download heckler credenza 4u

Download de brochure

  Verkrijgbaar in vijf kleuren

  Als alle ogen op je Heckler AV Credenza gericht zijn, kan het er maar beter geweldig uitzien. Verpakt in prachtige Maharam stof in verschillende kleuren, vult AV Credenza je zorgvuldig ontworpen interieur aan en verbetert het.

  Vooraf op locatie configureren

  Waarom een dag spenderen aan het optuigen van een ruimte? Met Heckler AV Credenza kun je je opstellingen laden, configureren, organiseren en testen vanuit het comfort van een tafel in je kantoor. Heckler AV Credenza biedt montage zonder gereedschap voor kleine componenten, 4RU 19-inch rackmontage (2RU per kant) en eenvoudig kabelbeheer. Al je implementaties en systeemonderhoud zijn zojuist eenvoudiger geworden.

  Gebouwd voor camera’s. Gebouwd voor toegankelijkheid.

  Het kan een uitdaging zijn om een goede eye-line ervaring te creëren voor uw videovergaderingen en tegelijkertijd te voldoen aan de toegankelijkheidsvereisten.

  Heckler AV Credenza bevat drie verschillende cameramontagebeugels om de beste PTZ-camera’s, videoconferentiecamera’s en apparaten zoals de Logitech Rally Bar veilig te positioneren.

  Heckler AV Credenza herdefinieert het geleidepad in uw vergaderruimten, wat betekent dat uw camera bijna tien centimeter uit de muur kan steken en toch voldoet aan de Integrale Toegankelijkheid standaard.

  Onze Heckler Design AV meubilair oplossingen

  Deel deze pagina, kies je platform

  Neem contact met ons op voor de scherpste prijs
  ••

   * verplichte velden

   Jouw bedrijfsruimten klaarmaken voor de toekomst? Ik geef je graag een advies op maat! - Theo

   Theo - Presentation Partner Professional
   Theo - Presentation Partner