Yealink MVC960

High-end Teams vergaderingen met de Yealink MVC960 bundeloplossing

Het Yealink MVC960 Microsoft Teams Rooms-systeem, ontworpen voor extra grote ruimtes, is een gebundelde video-oplossing met UVC86 multi-camerasysteem, MCore mini-PC, MTouch II touch panel en AVHub, en biedt een eersteklas Teams-vergaderervaring die u nodig hebt voor naadloze en intelligente interactie, verbinding en samenwerking met interne en externe gebruikers.

PRODUCT BESTELLEN? NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Levertijd 3-10 werkdagen

Yealink MVC960

Dit zijn de belangrijkste voordelen van de Yealink MVC960 op een rij:

 • Je sluit het Teams touch panel met 1 kabel aan op de Mini-PC. De installatie is dus erg makkelijk en levert ook nog eens een georganiseerde ruimte op.
 • Iedereen die bekend is met Microsoft Teams kan het systeem eenvoudig gebruiken, omdat je via het touch panel in de bekende Microsoft Teams omgeving terechtkomt. Zo is het starten van een vergadering een fluitje van een cent.
 • De PTZ camera’s bieden 12x optische zoom om op elke aanwezig te focussen en de spreker duidelijk in beeld te krijgen. De panoramische camera zorgt dat alle aanwezigen van de meeting in beeld zijn en de framing soepel verloopt. Dankzij de samenwerking van beide camera’s is elke meeting een succes.
 • Je kan meerdere camera’s binnen het systeem inzetten in één ruimte. De inbegrepen AVHub zorgt hiervoor.
 • Je kunt het systeem eenvoudig van een afstand beheren met het Yealink Device Management Platform.

Bezoek onze Workplace Experience Center, Bel of mail voor een afspraak

Onze Yealink video vergader oplossingen

2022-11-09T13:51:37+01:00

Yealink MVC640

Het Yealink MVC640 Microsoft Teams Room-systeem, ontworpen voor middelgrote vergaderruimten, is een gebundelde video-oplossing met MCore mini-pc, UVC84 4K-camera, MSpeech speakerphone en touch panel, en biedt alles wat u nodig hebt om naadloos en intelligent te communiceren, te verbinden en samen te werken met interne en externe gebruikers.

Deel deze pagina, kies je platform

Neem contact met ons op voor de scherpste prijs
••

  * verplichte velden

  Jouw bedrijfsruimten klaarmaken voor de toekomst? Ik geef je graag een advies op maat! - Theo

  Theo - Presentation Partner Professional
  Theo - Presentation Partner