Videowalls
••

Maak indruk met een videowall

Toon je boodschap massief en opvallend door gebruik te maken van een videowall. Dit is een combinatie van aan elkaar gekoppelde LED of LCD schermen. Bij LCD walls zijn er zeer lichte naden te zien. Bij LED walls zijn er geen naden aanwezig. Beide opties tonen één groot beeld, waarbij de naden niet of nauwelijks te zien zijn. Het beeld is immens en de boodschap gaat dus aan niemand voorbij. Maak de videowall zo groot als je zelf wilt. Dit kan door de modulaire bouw. De schermen zijn van A-merken als Samsung, Sharp, LG, NEC en Philips. Maar ook de nieuwkomers Absen en LianTronics hebben een verbluffend resultaat.

videowall
videowall retail

Maak zelf je content óf laat het maken!

Bepaal zelf welke content je waar en wanneer laat zien via de bijpassende software. Niet de juiste capaciteit in huis om dit te regelen? Onze experts verzorgen jouw boodschap.

Al onze Display typen

led displays

Effectief communiceren op groot formaat.

Videowalls

Maak écht indruk met een videowall.

high brightness displays

Altijd goed zichtbaar, ook in fel (zon)licht.

Touch Displays

Interactief werken met de beste touchscreens.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Sterk fundament

Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

Succesvolle implementatie

Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

Aan de slag!

Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

Succesverhalen
••

2023-06-27T15:22:44+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Vertel jouw boodschap op een krachtige manier! Ik geef je graag advies over de mogelijkheden. - Tom

  Tom - Presentation Partner Professional
  harm

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform