Pexip
••

Video collaboration mogelijkheden met Pexip

Werk naadloos met elkaar samen via Pexip. Dit innoverende merk voldoet aan alle gegevens-en beveiligingsvereisten van iedere vooruitstrevende organisatie. Daarnaast beschikt het platform ook over een video endpoint registratie. Met een flexibel en makkelijk schaalbaar abonnement, weet je altijd waar je aan toe bent. Probeer het eerst twee weken gratis uit! Bezoek onze Workplace Experience Centre in Zoetermeer.

Pexip Video collaboration
Pexip integratie

Pexip integratie

De integratie met andere systemen is een sterk punt van Pexip. De beveiligde software van Pexip kan zo bijvoorbeeld als motor van uw Teams of Google Meet omgeving worden gebruikt. Voor de gebruiker is het verschil niet te zien, maar het systeem opereert op een beveiligd eigen netwerk van Pexip. Is Pexip mogelijk iets voor jouw organisatie? Kom langs en laat je adviseren door een van onze experts.

Wij helpen je graag verder

Verbeter de samenwerking met intelligente systemen die zijn ontworpen voor ieder soort casus. Wil je meer weten of een juist advies? Bel of contact ons vandaag nog. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Daarom kies je voor Pexip

Video collaboration mogelijkheden met Pexip
pexip kenmerken

Unieke kenmerken

Oplossingen voor jouw organisatie
••

Cisco Webex

Cisco WebEx

Onze Audiovisuele oplossingen
••

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

Beamers

Projectoren

Goede apparatuur maakt het verschil.

draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Eenvoudig presenteren via één van onze draadloze oplossingen.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Werk sneller

Maak verbinding en werk snel samen met Zoom apparatuur. Start onmiddellijk uw vergaderingen en gesprekken met één handeling.

Werk overal

Kies waar en hoe je wilt werken met apparaten die passen bij jouw manier van werken. Bekijk onze uitgebreide range aan slimme producten en oplossingen.

Werk vol vertrouwen

Consistente video en audio van hoge kwaliteit. Eenvoudige installatie en beheer. Gegarandeerd de best mogelijke kwaliteit zodat je zorgeloos kunt video vergaderen.

Samenwerken op een nieuwe manier

Bij een toonaangevend bedrijf hebben wij een high-end audiovisueel systeem geleverd en geïnstalleerd. Hierdoor werken ze onderling nog makkelijker en efficiënter samen. Het systeem is voorzien van een dubbele projectie en livestream, dit alles met een super eenvoudige bediening. Door de simpele bediening is het voor iedereen mogelijk er snel en makkelijk gebruik van te maken. Een deel van de apparatuur hebben we hergebruikt, dit sloot weer volledig aan bij het duurzame karakter van onze klant.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Productief werken; thuis en op kantoor? Ik geef je graag advies over de beste passende oplossingen voor jouw werksituatie! - Harmen

  Harm - Presentation Partner Professional
  Harmen - Presentation Partner

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform