Breed inzetbare AV met overzichtelijke bediening

Diageo is een multinational op gebied van bieren en dranken. Onder andere bekend van Guinness, Smirnoff en Johnnie Walker. Wereldwijd actief in 180 landen en het bedrijf telt circa 30.000 medewerkers. Onlangs werd het kantoor in Amsterdam geheel gemoderniseerd. Onderdeel van het project was de inrichting van de centrale bar. De wens: ontwikkel een AV oplossing die geschikt is voor evenementen, presentaties, disco, townhall meetings en video conferences, volledig geïntegreerd met Zoom. Breed inzetbaar en de bediening moet overzichtelijk blijven.

presentation-partner-case-diageo

Overwogen keuze voor verschillende scenario’s

Samen met Diageo hebben we na een diepere inventarisatie verschillende scenario’s uitgewerkt. Hierdoor maakten we een overwogen keuze voor invulling en functionaliteiten. Denk hierbij aan geluidsbeleving, camera autotracking (automatisch volgen van de sprekers) en bedieningsfuncties. Tijdens dit traject ontstond al snel een klik waarna Presentation Partner de opdracht kreeg om het project te realiseren. De strakke tijdsplanning was een uitdaging en de intrede van Covid-19 maakte dat nog ingewikkelder. Met de juiste krachten op de juiste tijd en plek, werd de installatie op tijd opgeleverd.

Onopvallende veelzijdigheid

Het resultaat is een veelzijdige installatie die buiten gebruik voor het oog nauwelijks waarneembaar is. Met een druk op het touch paneel wordt de gewenste setting ingeschakeld en kan men live. We zijn enthousiast over de samenwerking en het resultaat wat we met Diageo hebben neergezet!

Vertel ons jouw situatie
••

    * verplichte velden

    Vertel jouw boodschap op een krachtige manier! Ik geef je graag advies over de mogelijkheden. - Tom

    harm

    Deel deze pagina, kies je platform