Barco Clickshare CX-50

Premium draadloos vergaderen voor grotere vergaderruimten en directiekantoren

In een hybride werkplek moet u ervoor zorgen dat uw teams voortdurend nauw met elkaar samenwerken. ClickShare CX-50 is een premium agnostisch draadloos vergadersysteem dat hiervoor speciaal is ontworpen. In nog geen zeven seconden bent u verbonden en kunnen teamleden deelnemen aan een volledig draadloze en productieve hybride vergadering.

PRODUCT BESTELLEN? NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Levertijd 3-10 werkdagen

 • Barco Clickshare CX-50
 • Barco Clickshare CX-50

Uitstekend draadloos vergaderen

ClickShare CX-50 staat garant voor perfect naadloos en draadloos vergaderen met slechts één klik. Met ons agnostische draadloze vergadersysteem start u een hybride vergadering vanaf uw laptop met uw favoriete vergadertool. Geen wirwar van kabels. Geen rommel. Iedereen wordt gehoord en gezien, waar hij zich ook bevindt.

Neem plaats, maak automatisch verbinding met andere apparaten zoals camera’s, microfoons, speakerphones en soundbars voor een superieure audiovisuele kwaliteit. Werkt met een tal van compatibele oplossingen van wereldwijde partners en merken. Kies voor een vlotte hybride samenwerking met slechts één klik in grote vergaderruimten.

Bezoek onze Workplace Experience Center, Bel of mail voor een afspraak

Barco Clickshare CX-50

Download de brochure

  Onze Barco Clickshare oplossingen

  2023-06-07T14:47:27+01:00

  Barco Clickshare C-5

  Uw werkplek vereist een naadloze samenwerking en flexibiliteit om gemakkelijk inhoud te delen op een scherm, zelfs in de kleinste vergaderruimten en huddle rooms in uw bedrijf. Met ClickShare C-5, ons draadloze presentatiesysteem, start u een vergadering met slechts één klik in de ClickShare-app vanaf om het even welke laptop of mobiel apparaat.

  Deel deze pagina, kies je platform

  Neem contact met ons op voor de scherpste prijs
  ••

   * verplichte velden

   Jouw bedrijfsruimten klaarmaken voor de toekomst? Ik geef je graag een advies op maat! - Theo

   Theo - Presentation Partner Professional
   Theo - Presentation Partner