LED Displays
••

Jouw boodschap valt op met een LED Display!

Een boodschap op een heldere en opvallende manier communiceren? Dan is een LED display de perfecte manier! Van een scherm voor reclame, narrowcasting tot een complete videowall. LED schermen zijn voorzien van krachtig licht. Hierdoor knalt jouw informatie van het beeld en blijft de leesbaarheid optimaal in vol zonlicht. Bovendien hebben LED Displays een lange levensduur en vergen ze weinig onderhoud. LED Displays zijn uitermate geschikt voor de zakelijke markt. Er zijn talloze mogelijkheden om ze in te zetten. Hierbij maken we onderscheid in dislays voor binnen en buiten.

lg led display
led display content

Wij verzorgen jouw content

Wil je graag LED-schermen inzetten, maar geen ervaring met de opmaak van de reclameboodschap? Wij zorgen dat jouw informatie van het scherm spat! In overleg maken we de beelden op zodat alles perfect op elkaar is afgestemd. Heb je een event waarbij realtime beelden relevant zijn? Presentation Partner bedient ook op afstand. Jij wilt je informatie, foto’s of video uitzenden op het moment zelf. Dus wij zorgen dat jij jouw content direct deelt met de gasten.

Indoor led walls

Indoor LED Walls

Vernieuwend, opvallend en effectief communiceren met je belangrijkste doelgroep? Dat doe je met onze Indoor LED Walls. Met LED Walls zorg je voor een dynamische en moderne uitstraling van je winkel of bedrijfspand.

outdoor led walls

Outdoor LED Walls

Met de Outdoor LED Walls van Presentation Partner kun je jouw boodschap letterlijk in het zonnetje zetten. Behaal met een relatief kleine investering een veel groter communicatieresultaat! De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Onze andere type displays

Videowalls

Maak écht indruk met een videowall.

high brightness displays

Altijd goed zichtbaar, ook in fel (zon)licht.

Touch Displays

Interactief werken met de beste touchscreens.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Sterk fundament

Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

Succesvolle implementatie

Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

Aan de slag!

Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

Succesverhalen
••

2024-07-02T21:00:13+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Vertel jouw boodschap op een krachtige manier! Ik geef je graag advies over de mogelijkheden. - Tom

  Tom - Presentation Partner Professional
  harm

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform