Touch Displays
••

Interactief werken met de beste touchscreens

Touchscreens zie je terug in elk soort ruimte. Van vergaderruimte tot klaslokaal. Wij zijn leverancier van alle A-merken, zoals Philips, SMART Board, CTOUCH, LG, Viewsonic, Samsung en Sharp. In zo een breed aanbod is een goed advies op zijn plaats. Daarom staan wij vrijblijvend klaar voor een passend advies.

touch displays

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Sterk fundament

Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

Succesvolle implementatie

Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

Aan de slag!

Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

Geavanceerde oplossingen met eenvoudige bediening

Breda University of Applied Sciences hebben inmiddels meer dan 125 audiovisuele ruimtes, ingericht door Presentation Partner. Het project is in verschillende etappes verlopen, verspreid over twee jaar.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Vertel jouw boodschap op een krachtige manier! Ik geef je graag advies over de mogelijkheden. - Tom

  Tom - Presentation Partner Professional
  harm

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform