Draadloos presenteren
••

Altijd en overal

Een presentatie geven of vergaderen met bijpassende beelden? Presenteer jouw stukken voortaan heel eenvoudig via één van onze draadloze oplossingen. Niet langer gedoe met draden over en onder de tafel. En geen gepruts met stekkertjes in de laptop en het beeldscherm voor een goede connectie. Presentation Partner laat je presenteren en vergaderen zoals het bedoeld is: soepel, snel en to-the-point. Maak kennis met de meest gewilde draadloze oplossing: Barco ClickShare. Interesse? Vraag een van onze proefsetjes aan!

Barco clickshare series

Plug & Play!

Vergader je met meerdere mensen die iets willen presenteren? Dat is nu super eenvoudig. Plug & play! Je stopt de connectie in je device en via één klik heb je contact met het scherm. Helemaal makkelijk nu het bring-your-own-device (BYOD) principe overal te zien is. Jouw eigen laptop of mobiel is dus met één handeling aangesloten.

Onze draadloos presenteren oplossingen
••

2023-06-07T14:47:27+01:00

Barco Clickshare C-5

Uw werkplek vereist een naadloze samenwerking en flexibiliteit om gemakkelijk inhoud te delen op een scherm, zelfs in de kleinste vergaderruimten en huddle rooms in uw bedrijf. Met ClickShare C-5, ons draadloze presentatiesysteem, start u een vergadering met slechts één klik in de ClickShare-app vanaf om het even welke laptop of mobiel apparaat.

Onze Audiovisuele oplossingen
••

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

Beamers

Projectoren

Goede apparatuur maakt het verschil.

draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Eenvoudig presenteren via één van onze draadloze oplossingen.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Sterk fundament

Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

Succesvolle implementatie

Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

Aan de slag!

Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

Succesverhalen
••

2023-06-27T15:22:44+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Vertel jouw boodschap op een krachtige manier! Ik geef je graag advies over de mogelijkheden. - Tom

  Tom - Presentation Partner Professional
  harm

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform