Hybride video vergader producten
••

Al meer dan 30 jaar is Presentation Partner uit Zoetermeer een zekerheid in de wereld van audiovisuele oplossingen. Wij leveren turn-key oplossingen volledig gericht op het nieuwe werken. Hierdoor wordt het steeds gemakkelijker om altijd en overal samen te werken en content te delen met welk apparaat dan ook.

Wij volgen de laatste trends en audiovisuele innovaties op de voet en hebben voor u een aantal interessante audiovisuele producten/ oplossingen geselecteerd welke het nieuwe werken (hybride werken) nog makkelijker maken. Deze hardlopers zijn wat ons betreft onmisbaar in een moderne hybride werkomgeving. De meest elementaire producten of totaaloplossingen welke bijdragen aan succesvol hybride werken hebben wij voor u samengevoegd in een altijd up-to-date overzicht. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunt u overzichtelijk een indruk krijgen van de door Presentation Partner leverbare oplossingen, uiteraard voor de scherpste prijs en desgewenst vakkundig geïnstalleerd.

hybride video vergaderen producten

Maak een keuze uit één van onze productgroepen

yealink zoomroom

Kies een all-in-one audiovisuele oplossing voor jouw ruimte

Momenteel is er een trend gaande om naast een geschikt display te kiezen voor een totaaloplossing voor video samenwerking. De oplossingen bestaan uit vooraf geconfigureerde systemen met software van Google, Microsoft of Zoom die geoptimaliseerd zijn voor de kleine, middelgrote of juist grotere ruimte. Deze oplossingen bevatten alles wat je nodig hebt om met één enkele aanraking direct te presenteren, online te communiceren en content te delen.

Onze Audiovisuele oplossingen
••

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

Beamers

Projectoren

Goede apparatuur maakt het verschil.

draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Eenvoudig presenteren via één van onze draadloze oplossingen.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Sterk fundament

Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

Succesvolle implementatie

Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

Aan de slag!

Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

Succesverhalen
••

2023-06-27T15:22:44+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Productief werken; thuis en op kantoor? Ik geef je graag advies over de beste passende oplossingen voor jouw werksituatie! - Harmen

  Harm - Presentation Partner Professional
  Harmen - Presentation Partner

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform