Training & Opleiding
••

Maak optimaal gebruik van je audiovisuele investering middels AV training

Tegenwoordig is de meeste apparatuur die wij leveren vrij intuïtief te bedienen. Desalniettemin zijn er nog altijd systemen op de markt die iets meer basiskennis van techniek en software vereisen. Denk hierbij aan geavanceerde interactieve narrowcasting / digital signage toepassingen waar het systeem de uiting op het beeldscherm automatisch kan aanpassen aan bezoekers die op dat moment worden geregistreerd. Met een training of opleiding van Presentation Partner leer je hoe je het meeste uit je product haalt en daarmee de relevantie en waarde van je investering verhoogt. Het is bovendien de manier om boven het maaiveld uit te steken door tijdens een pitch de presentatieapparatuur perfect onder controle te hebben. Een soepel werkende audiovisuele toepassing is een teken van professionaliteit en kan je helpen in het binnenslepen van een zwevende klant. Kortom, met een training van Presentation Partner haal je het optimale uit je audiovisuele investering en komt deze het beste tot zijn recht.

av training

Onze Audiovisuele oplossingen
••

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

Beamers

Projectoren

Goede apparatuur maakt het verschil.

draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Eenvoudig presenteren via één van onze draadloze oplossingen.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Sterk fundament

Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

Succesvolle implementatie

Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

Aan de slag!

Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

Succesverhalen
••

2023-06-27T15:22:44+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Productief werken; thuis en op kantoor? Ik geef je graag advies over de beste passende oplossingen voor jouw werksituatie! - Harmen

  Harm - Presentation Partner Professional
  Harmen - Presentation Partner

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform