Barco Clickshare C-10

Hybride samenwerking in middelgrote tot grote vergaderruimten wordt werkelijkheid

Technologie zorgt ervoor dat deelnemers in een hybride vergadering betrokken, geïnspireerd en actief zijn. ClickShare C-10 voegt interactieve functies toe aan een volledige BYOD-ondersteuning en verzekert een eenvoudige draadloze presentatie in middelgrote tot grote vergaderruimten. De draadloze presentatiehub geeft uw vergaderingen een echte boost met slechts één klik op de ClickShare Button of ClickShare-app, vanaf om het even welke laptop of mobiel apparaat.

PRODUCT BESTELLEN? NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Levertijd 3-10 werkdagen

 • Barco Clickshare c-10
 • Barco Clickshare c-10

Volledig delen van inhoud via BYOD

Met ClickShare C-10 start u een vergadering en deelt u uw inhoud binnen enkele seconden op het beeldscherm. Welk apparaat u ook gebruikt. Plug & Play met de ClickShare Button, die perfect werkt op zowel Windows als Mac. Zet in op workflowintegratie met de ClickShare-app op laptop, mobiel of tablet. Of maak een volledige BYOD-werkmethode mogelijk op een 4K scherm: schermspiegeling met Airplay, GoogleCast en Miracast werkt feilloos.

Iedereen, inclusief gasten, kan draadloos inhoud delen naar het centrale scherm in de ruimte met onze één-klik vergaderervaring. Twee gebruikers kunnen naast elkaar in full HD op het scherm delen. Geen kabels, geen software om te downloaden, geen opleidingen nodig.

Bezoek onze Workplace Experience Center, Bel of mail voor een afspraak

Download de brochure

  Onze Barco Clickshare oplossingen

  2023-06-07T14:47:27+01:00

  Barco Clickshare C-5

  Uw werkplek vereist een naadloze samenwerking en flexibiliteit om gemakkelijk inhoud te delen op een scherm, zelfs in de kleinste vergaderruimten en huddle rooms in uw bedrijf. Met ClickShare C-5, ons draadloze presentatiesysteem, start u een vergadering met slechts één klik in de ClickShare-app vanaf om het even welke laptop of mobiel apparaat.

  Deel deze pagina, kies je platform

  Neem contact met ons op voor de scherpste prijs
  ••

   * verplichte velden

   Jouw bedrijfsruimten klaarmaken voor de toekomst? Ik geef je graag een advies op maat! - Theo

   Theo - Presentation Partner Professional
   Theo - Presentation Partner