Onze certificeringen
••

VCA certificering

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is een certificeringssysteem dat in Nederland wordt gebruikt om de veiligheid, gezondheid en milieuaspecten op de werkvloer te waarborgen. Het VCA-certificaat is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico, zoals in de bouw, petrochemie, elektriciteitssector en de procesindustrie.

ISO 9001 certificering

ISO 9001

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Het is ontwikkeld door de International Organization for Standardization (ISO) en stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. ISO 9001 legt de basisprincipes vast voor het beheer van processen en het leveren van producten en diensten die voldoen aan de eisen van klanten en relevante regelgeving.

ISO 14001 certificering

ISO 14001

ISO 14001 is een internationale norm voor milieumanagement. Het is ontwikkeld door de International Organization for Standardization (ISO) en biedt richtlijnen voor het opzetten, implementeren en verbeteren van een effectief milieumanagementsysteem in een organisatie. ISO 14001 stelt eisen aan het identificeren en beheersen van milieurisico’s, het verminderen van de milieu-impact en het voldoen aan de geldende milieuwetgeving.

Deel deze pagina, kies je platform