Leisure
••

Creëer een onvergetelijke ervaring voor jouw bezoekers

Audiovisuele toepassingen zijn in de nog steeds groeiende vrijetijdssector nagenoeg onmisbaar. Al was het alleen al voor het weergeven van informatie zoals een menukaart of de bewegwijzering. Maar een gast verwacht tegenwoordig veel meer dan alleen een geweldige service: hij of zij wil ook dat elk bezoek een beleving is. Door het tonen van de juiste beelden begeleid door de juiste klanken kan een avondje uit al snel onvergetelijk worden. Maar ook valt te denken aan het tonen van live beelden met een augmented reality laag, waardoor een ware ervaring gerealiseerd wordt. Zo valt te denken aan pinguïns die net voor je voeten het water inglijden of vlinders die ineens vanuit het niets boven je hoofd verschijnen. Dit zal ook zeker de nodige aandacht krijgen op sociale media. Daarom is Presentation Partner ook dé specialist als het gaat om het creëren van beleving door middel van audiovisuele toepassingen.

Leisure casino digital signage

Onze Audiovisuele oplossingen
••

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

Beamers

Projectoren

Goede apparatuur maakt het verschil.

draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Eenvoudig presenteren via één van onze draadloze oplossingen.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Sterk fundament

Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

Succesvolle implementatie

Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

Aan de slag!

Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

Succesverhalen
••

2023-06-27T15:22:44+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Vertel jouw boodschap op een krachtige manier! Ik geef je graag advies over de mogelijkheden. - Tom

  Tom - Presentation Partner Professional
  harm

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform