Kerken
••

Beeld en geluid voor kerken en gemeentes

Kerken zijn gebaat bij goed beeld en geluid. Laat honderden mensen meekijken naar bijbelteksten, uitleg, liederen en psalmen op een groot scherm. Voor de voorganger of spreker biedt Presentation Partner de beste geluidsvoorzieningen zodat tot van voor- tot achter in de zaal alles even goed hoorbaar is.

Audiovisuele middelen voor kerken

Zend de dienst online uit

Zend de kerkdienst online uit. Op deze manier kijken gemeenteleden en anderen live mee met de kerkdienst. Zorg dat de dienst via Youtube te kijken is, zodat iedereen altijd makkelijk en snel toegang heeft. Presentation Partner biedt eenvoudige tot zeer geavanceerde oplossingen. Zo heb je al een goede verbinding met een scherpe camera en goed geluidsysteem. Voor meer beleving, breid je het installatiepakket uit met extra camera’s. Met een camera controller stel je vervolgens eenvoudig de juiste positie in tijdens de dienst. Door middel van presets wissel je eenvoudig van positie. Ook bestaat er een videomixer om meerdere camera beelden samen te voegen tot één totaalbeeld.

Onze Audiovisuele oplossingen
••

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

Beamers

Projectoren

Goede apparatuur maakt het verschil.

draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Eenvoudig presenteren via één van onze draadloze oplossingen.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Sterk fundament

Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

Succesvolle implementatie

Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

Aan de slag!

Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

Succesverhalen
••

2023-06-27T15:22:44+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Jouw bedrijfsruimten klaarmaken voor de toekomst? Ik geef je graag een advies op maat! - Theo

  Theo - Presentation Partner Professional
  Theo - Presentation Partner

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform