Starleaf
••

Veilig en eenvoudig bedienbaar

StarLeaf biedt een breed scala aan easy-to-install oplossingen voor mobiele en gestationeerde medewerkers: cloud-based en on-premise, voor kamers, pc’s en tablets. StarLeaf-oplossingen configureren zichzelf automatisch na aansluiting op een netwerk, zijn constant plug-and-play klaar, en is met name onderscheidend door het gemakkelijk te bedienen interface, dat op ieder systeem hetzelfde is.

Starleaf video vergaderen

Starleaf Rooms

StarLeaf; een beveiligde omgeving die altijd werkt en goed communiceert met elk platform. StarLeaf heeft zijn eigen ‘One Touch’ solution om direct deel te nemen aan vergaderingen. De producten van StarLeaf zijn goed te combineren met andere hardware van bijvoorbeeld Sennheiser en Barco Clickshare. De StarLeaf omgeving is erg intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. De perfecte tool om jouw vergaderruimtes mee in te richten. Van kleine ruimtes tot zalen met 5000 personen; StarLeaf heeft altijd een oplossing. Er zijn Hardware en Software mogelijkheden. Kom langs in onze showroom. Wij adviseren je graag!

Starleaf en Microsoft Teams

StarLeaf voor Microsoft Teams brengt iedereen samen met hoogwaardige StarLeaf videokwaliteit, ongeacht of je Teams, Slack of een andere samenwerkingstool gebruikt. StarLeaf voor Microsoft Teams werkt zoals je dat met Teams zelf ook doet. Alleen dan met een aantal handige extra functionaliteiten. Zo neem je bijvoorbeeld deel aan een StarLeaf videovergadering, zonder je Teams-chat of -kanaal te verlaten. En omdat StarLeaf naadloos integreert met Microsoft, beheer je vergaderingen gewoon in je Teams- en Outlook-agenda.

Starleaf en Poly

Ervaar StarLeaf in vergaderruimten met Poly Room Systems. Door alle COVID19 onderbrekingen van de afgelopen maanden was er een explosie in het gebruik van videoconferenties, maar ook in het aantal platforms dat je tegenkomt. Dit is geen probleem wanneer je deelneemt vanaf een laptop, maar zodra iedereen weer deels terugkeert naar de werkplek, ervaar je hier de ongemakken van. Wees dit dus voor! Wij helpen je graag.

Starleaf MiltiJoin

MultiJoin

Met MultiJoin neem je via de groene knop op het bedieningspaneel eenvoudig deel aan een videovergadering. Het wordt opgelicht op de StarLeaf-roomsystemen die zijn uitgenodigd een vergadering met relaties. Wanneer een gebruiker een vergadering organiseert, kan hij een StarLeaf-roomsysteem toevoegen aan het locatie veld van de uitnodiging voor een vergadering. MultiJoin werkt met Microsoft Teams, Zoom, BlueJeans, Pexip en Webex.

Starleaf integratie

StarLeaf communiceert met verschillende platformen en kan daarom zonder moeite worden geïntegreerd in jouw bestaande systeem. StarLeaf communiceert met bijvoorbeeld Microsoft Teams, Zoom, WebEx en Skype for Business. Onze gecertificeerde experts begeleiden en adviseren je in de meest passende oplossing voor jouw organisatie.

Wij helpen je graag verder

Verbeter de samenwerking met intelligente systemen die zijn ontworpen voor ieder soort casus. Wil je meer weten of een juist advies? Bel of contact ons vandaag nog. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Starleaf Cloud

Starleaf Cloud

Beveiliging nemen we heel serieus, daarom bezit en beheert Starleaf het eigen cloudnetwerk. StarLeaf Cloud maakt gebruik van op certificaten gebaseerde verificatie en codering om de privacy van alle berichten te waarborgen en alle gegevens in je lokale rechtsgebied op te slaan. De firewall traversal-oplossing is ontworpen om een enkele TCP-poort en ten hoogste één UDP-poort te gebruiken. Dit betekent dat je via je firewall geen poorten hoeft te openen die de afweer van je netwerk kunnen verzwakken. StarLeaf voert ook regelmatig beveiligingsaudits uit en biedt zelfs een bugbounty-programma om ervoor te zorgen dat we alle kwetsbaarheden voorkomen.

Snelle implementatie

De kern van de StarLeaf Cloud is een beheerportal dat je volledige controle geeft over je StarLeaf-implementatie voor videoconferenties. Via dit dashboard beschik je over de mogelijkheid om roomsystems en gebruikers te beheren, inclusief alle toevoegingen en wijzigingen. Doorlopend beheer is ook gemakkelijk gemaakt, met de mogelijkheid om op afstand instellingen bij te werken voor de volledige inzet van vergaderruimten, waar ook ter wereld.

Starleaf implementatie

Oplossingen voor jouw organisatie
••

Cisco Webex

Cisco WebEx

Onze Audiovisuele oplossingen
••

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

Beamers

Projectoren

Goede apparatuur maakt het verschil.

draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Eenvoudig presenteren via één van onze draadloze oplossingen.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Werk sneller

Maak verbinding en werk snel samen met Starleaf apparatuur. Start onmiddellijk uw vergaderingen en gesprekken met één handeling.

Werk overal

Kies waar en hoe je wilt werken met apparaten die passen bij jouw manier van werken. Bekijk onze uitgebreide range aan slimme producten en oplossingen.

Werk vol vertrouwen

Consistente video en audio van hoge kwaliteit. Eenvoudige installatie en beheer. Gegarandeerd de best mogelijke kwaliteit zodat je zorgeloos kunt video vergaderen.

Succesverhalen
••

2023-06-27T15:22:44+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Productief werken; thuis en op kantoor? Ik geef je graag advies over de beste passende oplossingen voor jouw werksituatie! - Harmen

  Harm - Presentation Partner Professional
  Harmen - Presentation Partner

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform