microsoft teams rooms update

Sharp ePaper Displays

Dé revolutie in energiezuinige digital signage technologie

Sharp heeft onlangs zijn nieuwste innovatie onthuld: de Sharp EP-C251, een 25-inch ePaper-scherm dat de grenzen van digitale weergave verlegt. Dit baanbrekende product belooft een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we digitale informatie presenteren en consumeren, met toepassingen variërend van narrowcasting voor kantooromgevingen tot digital signage oplossingen voor openbare displays.

Sharp EP-C251

Jouw voordelen:

  • Geen stroomverbruik. Weergave van statische digitale beelden zonder stroomverbruik, stroom is alleen nodig bij het wisselen van inhoud.

  • Ongehinderde leesbaarheid. Zelfs onder de helderste omgevingsomstandigheden, weinig reflecterende, papierachtige weergave van statische beelden.

  • Geweldige visuele prestaties. ACeP-kleurprestaties, geweldig contrast, brede kijkhoeken en fijne resolutie voor ergonomische presentatie van inhoud.

  • Eenvoudig contentbeheer. Eenvoudige en handige configuratie en content distributie via pc, USB, wifi of Bluetooth.

  • Snelle en flexibele installatie. Het aanleggen van een voedingskabel is niet verplicht; gebruik in landschap, portret, naar boven en naar beneden wordt ondersteund.

Als digitaal alternatief voor papieren posters presenteert Sharp ePaper Displays full colour statische content die altijd zichtbaar is, maar mogelijk regelmatig moet worden bijgewerkt, zoals POS-promoties, menuborden en allergeneninformatie in de detailhandel en horeca, of dienstregelingen, check-in en gate-informatie in transportomgevingen. Zichtbaar in lichte omgevingen, met een papierachtig uiterlijk dat prettig is voor de ogen zonder reflecties of blauw licht, zijn de Sharp ePaper displays een wegwijzer voor duurzaamheid en kijkcomfort.

Een geïntegreerde SoC zorgt voor een slimme en toekomstbestendige werking, stuurt content aan via geselecteerde CMS-partners of geniet van het eenvoudigste contentbeheer via USB, Wifi of Bluetooth.

Het ultralichte Sharp ePaper-scherm kan worden opgehangen als een fotolijstje of vrijstaand in elke oriëntatie worden geplaatst. Het kan worden gevoed door een batterij zonder dat er een stroomkabel nodig is, waardoor het weinig installatiewerk vereist en nog minder tijdens het gebruik.

Sharp EP-C251 ePaper

Meer informatie

Meer weten over dit onderwerp?

Neem dan contact op met:

Hanno van helden

Hanno van Helden

Operationeel Manager

Deel deze pagina, kies je platform