Lifesize

Waarom Lifesize?

Lifesize is een onderscheidend platform voor videoconferentie. Levensechte 4K-beeldkwaliteit, delen van inhoud met ultrahoge definitie, superieur geluid en een adembenemend krachtige zoom zorgen samen voor ware ervaring in iedere vergaderruimte. Het platform onderscheidt zich door een zeer hoge beeldkwaliteit waar, afhankelijk van het gekozen pakket, tot wel 250 personen samen worden gebracht in een videomeeting. Deelnemen aan een meeting kan met elk gewenst device of in combinatie met een andere clouddienst zoals Microsoft Teams, Cisco Webex en Zoom met LifeSize connect.

Lifesize video vergader systemen
Lifesize Room solutions

Room Solutions voor elk formaat vergaderruimte

Presentation Partner levert als Silver Partner alle Lifesize Icon apparatuur en clouddiensten, voor in de vergaderzaal. Naast de 4K generatie van Icon 300, Icon 500 en Icon 700 leveren wij ook aanvullende geluid oplossingen en bij passende displays. Er is een type Icon voor elke vergaderruimte en elk budget; van kleine huddle ruimtes, medium ruimtes tot de grote boardrooms en Town Hall Meeting. Alle Lifesize Icon units zijn voorzien van een hoge kwaliteit speakerphone met Touch bediening voor op tafel. Deze HD Phone bevat ook een adresboek. Dit adresboek loopt altijd synchroon met alle contacten van het Lifesize Cloud abonnement van de eigen organisatie.

Lifesize Connect

De juiste oplossing voor de organisatie die schakelt tussen meerdere cloudservices zoals Microsoft Teams, Zoom en meer. Houd gelijke trend met klanten, partners en andere externe partijen met behulp van je 4K Lifesize-roomsysteem en welke cloud-app of -service voor videovergaderingen ze ook kiezen.

Lifesize connect

Wij helpen je graag verder

Verbeter de samenwerking met intelligente systemen die zijn ontworpen voor ieder soort casus. Wil je meer weten of een juist advies? Bel of contact ons vandaag nog. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Lifesize cloud conferencing

Lifesize Cloud Conferencing

De juiste keuze voor de volledig organisatie. Maak persoonlijk contact via onze HD, veilige en betrouwbare videoconferentie service in de cloud via een consistente ervaring op internet, desktop en mobiele apps.

Unified Room-systemen

De juiste oplossing voor organisaties die overgaan naar een hybride werkmodel. Overbrug de kloof tussen persoonlijke en externe deelnemers aan vergaderingen door onze bekroonde vergaderruimtesystemen te koppelen aan de vertrouwde 4K Lifesize-cloudvideoservice.

Oplossingen voor jouw organisatie
••

Cisco Webex

Cisco WebEx

Onze Audiovisuele oplossingen
••

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

Beamers

Projectoren

Goede apparatuur maakt het verschil.

draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Eenvoudig presenteren via één van onze draadloze oplossingen.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Werk sneller

Maak verbinding en werk snel samen met Lifesize apparatuur. Start onmiddellijk uw vergaderingen en gesprekken met één handeling.

Werk overal

Kies waar en hoe je wilt werken met apparaten die passen bij jouw manier van werken. Bekijk onze uitgebreide range aan slimme producten en oplossingen.

Werk vol vertrouwen

Consistente video en audio van hoge kwaliteit. Eenvoudige installatie en beheer. Gegarandeerd de best mogelijke kwaliteit zodat je zorgeloos kunt video vergaderen.

Succesverhalen
••

2023-06-27T15:22:44+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Productief werken; thuis en op kantoor? Ik geef je graag advies over de beste passende oplossingen voor jouw werksituatie! - Harmen

  Harm - Presentation Partner Professional
  Harmen - Presentation Partner

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform