Menu

Flexplekken

Flexplekken die gezondheid en effectiviteit bevorderen

Flexplekken worden door veel bedrijven gezien als de heilige graal in het bereiken van een betere werksfeer en hogere effectiviteit. Open ruimtes waar creativiteit en openheid van communicatie de vrijheid krijgen zijn een van de fundamenten. Ad-hoc besprekingen in zithoeken, maar ook permanente werkplekken waar uw mensen de keuze hebben zittend of staand te werken zorgen voor positieve ervaringen. Presentation Partner staat u graag bij en levert de juiste werkplekken voor uw bedrijf.

Markant WORKWAYS

Staand werken met Presentation Partner

In ons werk- leefpatroon zitten wij te veel volgens TNO (19 september 2013). Dit kan ernstige gevolgen kan hebben voor onze gezondheid. Presentation Partner heeft een nauwe samenwerking met erkende kantoorinrichters zodat u zeker bent van ergonomisch en esthetisch verantwoorde inrichting.

Zo zijn wij officieel partner van Markant die gespecialiseerd zijn in het leveren van kantoormeubelen voor het nieuwe werken. Denk hierbij aan bureaus die in hoogte verstelbaar zijn zodat er ook staand aan gewerkt kan worden, comfortabele werkhoeken en zelfs bureaus waar men al fietsend achter kan werken.

Markant interieur

De samenwerking met Markant en Presentation Partner zorgt voor een succesvolle combinatie tussen design kantoormeubelen en beeld, geluid en ICT.

Aarzel niet en neem contact op met Presentation Partner!