Flexplekken
••

De lekkerste plek voor flexwerk!

Kleine werkplekken voor flexibel werk. De flexplek is één van de snelst groeiende kleine ruimtes binnen bedrijven. Gericht op 1 tot 2 personen. Om de plek optimaal in te richten, zijn moderne samenwerkingstechnologieën van groot belang. Presentation Partner heeft de meest efficiënte apparatuur voor kleinere ruimtes met kleinere budgetten. De technoligieën werken allemaal goed samen met onder andere Microsoft Teams, Zoom, Google Meet en nog veel meer!

video vergaderen
`Flexplek Microsoft Teams

Ontstijg het niveau van vergaderingen

Overbrug de afstand tussen de teamleden die op afstand werken met een krachtig vergader- en samenwerkingsplatform. Breng hybride teams samen met een Microsoft, Google of Zoom interactief whiteboard voor zakelijk gebruik dat speciaal is ontworpen voor teams.

Maak een
geavanceerde flexplek

Vind de juiste oplossing van videovergaderen voor de flexplek. Een kleine en intieme ruimte, groot genoeg voor een door Microsoft Teams, Google Meet, Barco of Zoom gecertificeerde ervaring. Configureer de perfecte vergaderruimte met jouw keuze voor één van de verschillende platforms.

Google Jamboard

Jamboard is een complete oplossing voor de digitale werkplek en maakt interactie en samenwerking tussen teams veel eenvoudiger. De oplossing maakt dit mogelijk, ongeacht de locatie waar medewerkers zich bevinden. Met behulp van Google Meet start iedereen rechtstreeks via het Jamboard een meeting in de vorm van een videoconferentie. Dit kan door een bijeenkomst te activeren via de app of een herinnering in de agenda. Zo komen medewerkers die thuiswerken of zich op andere locaties bevinden snel en eenvoudig samen. Jamboard is een zeer gebruiksvriendelijke oplossing voor organisaties die door het coronavirus niet langer meetings op locatie kunnen organiseren. Jamboard 55” is in verschillende trendy kleuren verkrijgbaar.

DTEN D7 Zoom Collaboration Solution

Het DTEN D7 Board is een alles-in-één videoconferencing oplossing voor online videobellen via Zoom. Het 27”, 55” 0f 75″ 4K display werkt Plug & Play en is gecertificeerd voor gebruik met het Zoom Platform. Naast het houden van videovergaderingen, is het touchscreen inzetbaar als whiteboard.

Zoom board

Oplossingen voor jouw flexplek
••

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

ruimte en werplek reservering

Ruimte/werkplek reservering

Reserveer heel eenvoudig jouw werkplek of vergaderruimte.

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

audio

Audio

Voor goede verstaanbaarheid is kwalitatieve audio onmisbaar.

Video vergader oplossingen
••

barco clickshare

Draadloos presenteren en vergaderen.

poly video vergaderen

Toonaangevend in video vergader oplossingen.

Gebruiksvriendelijke BYOD oplossingen.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Sterk fundament

Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

Succesvolle implementatie

Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

Aan de slag!

Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

Succesverhalen
••

2023-06-27T15:22:44+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Onze scherpste aanbiedingen
••

All-in-one trolley
€ 2.799,00
Excl. BTW
NEAT Board 65 SE
Neat
Board 65 inch SE
€ 5.195,29
Excl. BTW

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Jouw bedrijfsruimten klaarmaken voor de toekomst? Ik geef je graag een advies op maat! - Theo

  Theo - Presentation Partner Professional
  Theo - Presentation Partner

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform