Ruimte en werkplek reservering
••

Reserveer een ruimte

Een belangrijke vergadering, meeting of presentatie? Of heb je tijdelijk een eigen werkplek nodig? Dan is het fijn als er een ruimte voor je vrij is in het bedrijfspand. Met één van onze ruimtereserveringssystemen zoals Joan en Evoko, reserveer je heel snel en eenvoudig jouw vergaderruimte. Zet jouw afspraak vast in de agenda. Zo ziet iedereen direct wie er zit en wanneer de ruimte bezet is.

humly ruimtereservering
werkplek reservering
humly room display
joan app

Reserveer jouw werkplek

Door online een werkplek te reserveren, stelt ieder bedrijf, organisatie of school haar studenten en medewerkers in staat vooraf een werkplek te boeken. Dit voorkomt onnodige zoektochten naar een werkplek, een overbemensing van een pand en het onnodig reizen van medewerkers en studenten in de hoop dat er een werkplek beschikbaar is. Via een mobiele app reserveer je gemakkelijk een werkplek.

Onze Ruimte -en werkplek reserverings-oplossingen
••

Humly roommanagement

Humly

Maak kennis met het nieuwste product binnen de reserveringssystemen: de Humly. Dit systeem optimaliseert werkplekken en kantoren met oplossingen als Room Booking, Wayfinding en deskbooking. En dit allemaal binnen één dashboard; het Humly Control Panel. Humly biedt organisaties een nieuwe en betrouwbare technologie voor productievere vergaderingen en interacties op de werkplek. Dit zorgt ervoor dat medewerkers een betere werkplek- en gebruikerservaring beleven en efficiënter en productiever werken. Ontdek de Humly in ons Experience Center!

joan werkplek reservering

Joan

Via de Joan desk-boekingsapplicatie kunnen medewerkers direct via de app op hun mobiel een stoel/bureau boeken. Bovendien wordt er via een dashboard duidelijk aangeven wie er elke dag op kantoor is en stelt het jouw bedrijf in staat om tijdvensters voor individuele teams te boeken. Daarnaast heeft Joan twee nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Werknemers kunnen gemakkelijker en veiliger terugkeren naar hun werkplek door gebruik te maken van twee nieuwe, gratis tools: gezondheidsscreening en een incheck functie voor bezoekers.

Evoko ruimtereservering

Evoko

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van Evoko. Reserveer een ruimte of jouw werkplek op afstand. En ben je op kantoor? Ook dan is deze touch display onmisbaar. Naast reserveringen, geef je via het display ook heel eenvoudig aan wanneer er defecte apparatuur aanwezig is in de ruimte. En deze informatie check je ook eenvoudig via de app. Met de app is het ook mogelijk een QR code of NFC chip bij de ruimte te scannen. Zo zie je heel snel de beschikbaarheid en extra informatie. Is de ruime die jij wil reserveren bezet? Dan krijg je automatisch advies voor een goed alternatief.

Onze Audiovisuele oplossingen
••

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

Beamers

Projectoren

Goede apparatuur maakt het verschil.

draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Eenvoudig presenteren via één van onze draadloze oplossingen.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Sterk fundament

Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

Succesvolle implementatie

Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

Aan de slag!

Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

Samenwerken op een nieuwe manier

Bij een toonaangevend bedrijf leverden en installeerden wij een high-end audiovisueel systeem. Hierdoor werken ze onderling nog makkelijker en efficiënter samen. Het systeem is voorzien van een dubbele projectie en livestream. En dit alles met een super eenvoudige bediening. Door de simpele bediening is het voor iedereen mogelijk er snel en makkelijk gebruik van te maken. Een deel van de apparatuur hebben we hergebruikt. Dit sloot weer volledig aan bij het duurzame karakter van onze klant.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Jouw bedrijfsruimten klaarmaken voor de toekomst? Ik geef je graag een advies op maat! - Theo

  Theo - Presentation Partner Professional
  Theo - Presentation Partner

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform