Ruimte en werkplek reservering
••

Reserveer een ruimte

Een belangrijke vergadering, meeting of presentatie? Of heb je tijdelijk een eigen werkplek nodig? Dan is het fijn als er een ruimte voor je vrij is in het bedrijfspand. Met één van onze ruimtereserveringssystemen zoals Joan en Evoko, reserveer je heel snel en eenvoudig jouw vergaderruimte. Zet jouw afspraak vast in de agenda. Zo ziet iedereen direct wie er zit en wanneer de ruimte bezet is.

humly ruimtereservering
werkplek reservering
humly room display
joan app

Reserveer jouw werkplek

Door online een werkplek te reserveren, stelt ieder bedrijf, organisatie of school haar studenten en medewerkers in staat vooraf een werkplek te boeken. Dit voorkomt onnodige zoektochten naar een werkplek, een overbemensing van een pand en het onnodig reizen van medewerkers en studenten in de hoop dat er een werkplek beschikbaar is. Via een mobiele app reserveer je gemakkelijk een werkplek.

Al onze ruimte en werkplek reservering oplossingen

2022-11-30T15:49:44+01:00

Evoko Kleeo

Voor een compleet en intelligent deskbooking systeem gebruik je de Evoko Kleeo Desk Manager. Dit kleine boekingssysteem is eenvoudig op een bureau te integreren en geeft in één oogopslag aan wat de bezettingsstatus is.

Onze Audiovisuele oplossingen
••

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

Beamers

Projectoren

Goede apparatuur maakt het verschil.

draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Eenvoudig presenteren via één van onze draadloze oplossingen.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Sterk fundament

Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

Succesvolle implementatie

Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

Aan de slag!

Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

Succesverhalen
••

2023-06-27T15:22:44+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Jouw bedrijfsruimten klaarmaken voor de toekomst? Ik geef je graag een advies op maat! - Theo

  Theo - Presentation Partner Professional
  Theo - Presentation Partner

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform