Advies
••

Laat je adviseren over beeld, geluid en ICT oplossingen

Tegenwoordig worden bij nieuwbouwprojecten en renovaties van ruimtes de audiovisuele oplossingen direct ingebouwd, omdat uitwisseling van informatie dan wel entertainment een onmisbaar facet van deze maatschappij is geworden. De mogelijkheden van audiovisuele middelen zijn onbegrensd en daarom is het belangrijk om je al in een vroeg stadium uitgebreid te laten adviseren. Afhankelijk van de ruimte en de toepassing van AV, kunnen we samen met jou bekijken hoe beeld, geluid en ICT het beste ingezet kunnen worden. Aan een grote outdoor LED Wall bij een voetbalstadium waar live de wedstrijd gevolgd kan worden, worden bijvoorbeeld geheel andere eisen gesteld dan aan scherm in een trainingsruimte waar alle deelnemers interactief samenwerken. Behalve naar de eisen en wensen wat betreft de audiovisuele middelen kijken wij ook naar de technische uitvoerbaarheid van een bepaalde oplossing en naar hoe bestaande apparatuur geïmplementeerd kan worden.

Audiovisueel advies
av advies

Totale ontzorging van A tot Z

Daarnaast kunnen we je adviseren over ICT oplossingen of andere voorzieningen waardoor de audiovisuele middelen beter tot zijn recht komen. Zo kan bijvoorbeeld gedacht worden aan verduistering en regelbaar licht zodat een projectie of LED-scherm altijd goed te zien is, ongeacht de situatie. Naast een scherm permanent te bevestigen is het uiteraard ook mogelijk deze mobiel te maken. Wellicht wil je de ruimte vullen met geluid, of juist galm en echo dempen. Door decennia aan ervaring in het aanleveren en installeren van audiovisuele oplossingen hebben wij zeer veel kennis om je van dienst te zijn bij een nieuwe of bestaande inrichting. Naast advies over audio-oplossingen in combinatie met beeld kunnen wij ook een specifiek akoestisch advies uitbrengen. Onze specialisten voeren dan akoestiekmetingen uit om geluidsbanen in kaart te brengen en zo voor jou de optimale oplossing te kunnen realiseren.

Hoe gaat een adviesgesprek in zijn werk?

Nadat je een aanvraag hebt geplaatst voor een consult brengen wij eerst je wensen in kaart en kunnen dan, indien gewenst, met de juiste experts bij je op locatie langskomen. Ook is het mogelijk je een demonstratie en rondleiding aan te bieden bij één van onze referenties om zo inspiratie op te doen en real-life de mogelijkheden te ervaren. Vervolgens wordt het proces gestart waarin onze metingen/ervaring aan jouw wensen worden gekoppeld en je zo een advies op maat ontvangt.

Onze Audiovisuele oplossingen
••

LED Displays

Displays

Vertel jouw boodschap met het perfect afgestemde display.

Videoconference

Video vergaderen

Mensen samenbrengen; op ieder platform, vanuit elke plek.

Beamers

Projectoren

Goede apparatuur maakt het verschil.

draadloos presenteren

Draadloos presenteren

Eenvoudig presenteren via één van onze draadloze oplossingen.

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen doen
••

Sterk fundament

Effectief samenwerken op afstand is belangrijker dan ooit. Hoe werk je het beste samen met mensen thuis en op kantoor? Wij gaan met jouw collega’s in gesprek en zorgen voor een oplossing op maat. Zo blijft jouw organisatie productief aan het werk!

Succesvolle implementatie

Samenwerken vanuit verschillende locaties en platforms vraagt om een goede technische implementatie. Wij installeren de producten en dragen vervolgens de kennis over aan jouw IT specialist. Zo zorg je ervoor dat er intern altijd een oplossing geboden kan worden. Besteed je het liever uit? Dan geven wij graag de ondersteuning.

Aan de slag!

Zorg dat alle collega’s de nieuwe tools snappen en er direct mee aan de slag kunnen. Wij bieden een adoptieprogramma waardoor iedereen effectief en met plezier aan de slag kan!

Succesverhalen
••

2023-06-27T15:22:44+01:00

Bridgestone Mobility Solutions

Ongeëvenaarde visuele ervaring Onlangs heeft Presentation Partner een indrukwekkende Philips indoor LED-wall van 7 meter breed en 2 meter hoog geleverd aan Bridgestone in Amsterdam. Deze op maat gemaakte LED-wall, met een resolutie van 5760 x 1620 pixels, is een pronkstuk in de vestiging van Bridgestone en biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring aan bezoekers en medewerkers.

Vertel ons jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Productief werken; thuis en op kantoor? Ik geef je graag advies over de beste passende oplossingen voor jouw werksituatie! - Harmen

  Harm - Presentation Partner Professional
  Harmen - Presentation Partner

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform