Yealink Video vergaderoplossingen
••

Met Yealink video vergaderoplossingen kun je op een veilige en efficiënte manier communiceren met jouw team, klanten en partners, waar je je ook bevindt. Met een breed scala aan producten en functies, biedt Yealink jou de flexibiliteit en aanpasbaarheid die jij nodig hebt om jouw vergaderingen tot een succes te maken.

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig en gebruiksvriendelijk apparaat voor kleine vergaderingen of een geavanceerde oplossing voor grootschalige conferenties, Yealink heeft een oplossing die bij jouw specifieke behoeften past. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Yealink A20, een compacte en betaalbare all-in-one-oplossing voor kleine vergaderruimtes, of de Yealink MVC960, een krachtige oplossing die geschikt is voor grote vergaderzalen en conferenties.

Yealink en Microsoft Teams; de perfecte partners
••

Met de native Teams video vergader apparatuur van Yealink voer je eenvoudig een video conference call van optimale kwaliteit. Met een enkele druk op de knop deel je content, terwijl je profiteert van HD-geluid & beeld. Afhankelijk van je organisatie, soort ruimte en aantal personen, kies je voor all-in-one bars of een systeem dat modulair opgebouwd kan worden naar wens.

Met de native Teams video vergader apparatuur van Yealink voer je eenvoudig een video conference call van optimale kwaliteit. Met een enkele druk op de knop deel je content, terwijl je profiteert van HD-geluid & beeld. Afhankelijk van je organisatie, soort ruimte en aantal personen, kies je voor all-in-one bars of een systeem dat modulair opgebouwd kan worden naar wens.

Yealink

Versnel je processen

Met Yealink video-oplossingen versnel je jouw processen dankzij de eenvoudige one-cable installatie met cat5-kabel, die zowel stroom als data verzorgt. Zo blijft jouw ruimte netjes en minimalistisch.

Yealink systems

Direct herkenbaar

Via de Teams touch panels heb je snel toegang tot de bekende Microsoft Teams interface en de Yealink mini PC’s draaien op de Teams applicatie, waardoor de interface meteen herkenbaar is voor gebruikers en ze meteen aan de slag kunnen.

Yealink draadloos delen

Draadloos delen

Met de wireless presentation pod kun je snel en draadloos je hele scherm of een enkel venster delen binnen de Teams meeting, zonder dat daarvoor installatie nodig is.

Yealink direct aan de slag

Gelijk aan de slag

Yealink’s video vergadersystemen zijn compleet en alle verbindings- en stroomkabels die je nodig hebt om het systeem in te richten, zitten in de doos. Alles is naadloos geïntegreerd met Teams, dus je kunt direct aan de slag.

Kortom, Yealink video vergaderoplossingen zijn de ideale keuze voor elke moderne organisatie die op zoek is naar een geavanceerde en betrouwbare vergaderoplossing. Neem vandaag nog contact op met ons op en ontdek hoe onze Yealink producten en oplossingen jouw bedrijf kunnen helpen groeien.

Yealink MeetingBoard products

Dé alles-in-één display voor elke ruimte
••

Het veelzijdige Yealink MeetingBoard is een interactief smartboard dat fungeert als zowel een display voor online Teams-vergaderingen als een touchscreen whiteboard om creatieve denkprocessen te stimuleren. Met geïntegreerde beheeropties kunnen mensen die op afstand werken probleemloos deelnemen, aangezien het smartboard is gecertificeerd voor de Microsoft Teams-omgeving. Dit maakt het MeetingBoard een perfecte aanvulling op video vergaderruimtes, co-creatie-ruimtes en grootschalige (online) trainingen.

Video vergaderen met jouw eigen vertrouwde software

Met Yealink videovergaderoplossingen kun je genieten van HD-video- en audiokwaliteit, gecombineerd met functies zoals scherm delen, whiteboard en opname, waardoor jouw vergaderingen interactiever en productiever worden. Bovendien biedt Yealink uitgebreide integratiemogelijkheden met andere tools en platforms, waaronder Microsoft Teams en Zoom.

video vergaderen - zoom logo

Onze Yealink video vergader oplossingen
••

Ik vertel je graag welke Yealink oplossing het best past bij jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Productief werken; thuis en op kantoor? Ik geef je graag advies over de beste passende oplossingen voor jouw werksituatie! - Harmen

  Harm - Presentation Partner Professional
  Harmen - Presentation Partner

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform