Yealink MeetingBoard
••

Het Yealink MeetingBoard biedt een snelle en eenvoudige manier om elke ruimte geschikt te maken voor video vergaderingen. Sluit eenvoudig de stroomkabel aan en je kunt direct beginnen. Dit systeem is gebaseerd op Android en bevat een geïntegreerde versie van Microsoft Teams. Deze alles-in-één oplossing omvat een hoogwaardig multi-touch scherm, een high-end camera, ingebouwde microfoons en luidsprekers, evenals een whiteboardfunctie.
Dit vereenvoudigt het nieuwe (hybride) samenwerken in elke ruimte.

Waarom kiezen voor een Yealink MeetingBoard?
••

Yealink MeetingBoard een alles-in-één oplossing die de installatie vereenvoudigt, geïntegreerde samenwerkingstools biedt en zorgt voor hoogwaardige audio en video. Het is een geschikte keuze voor organisaties die efficiënt willen samenwerken en productieve videovergaderingen willen houden.

Eenvoudige installatie

Het Yealink MeetingBoard kan snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd. Je hoeft alleen de stroomkabel aan te sluiten en je kunt meteen aan de slag. Dit bespaart kostbare tijd en vereenvoudigt het proces van het klaarmaken van een ruimte voor videoconferenties.

Geïntegreerde samenwerkingstools

Het MeetingBoard is voorzien van geïntegreerde samenwerkingstools zoals Microsoft Teams, waardoor je direct toegang hebt tot krachtige functies en mogelijkheden zonder extra hardware of software toe te voegen.

Hoogwaardige audio- en videokwaliteit

Met een high-end camera, ingebouwde microfoons en luidsprekers biedt het MeetingBoard uitstekende audio- en videokwaliteit tijdens vergaderingen, waardoor heldere communicatie en een betere ervaring voor alle deelnemers mogelijk zijn.

Intuïtieve gebruikerservaring

Het MeetingBoard is uitgerust met een hoogwaardig multi-touch scherm en een intuïtieve gebruikersinterface, waardoor interactie met de inhoud en deelnemers tijdens vergaderingen moeiteloos verloopt.

AI-functionaliteit

Yealink MeetingBoards beschikken over geavanceerde AI-functionaliteiten zoals automatische speaker tracking, ruisonderdrukking en gezichtsherkenning, waardoor de vergaderervaring nog geavanceerder en intelligenter wordt.

Whiteboard functie

Het MeetingBoard bevat ook een whiteboardfunctie, waarmee u ideeën, notities en aantekeningen kunt delen en samenwerken tijdens vergaderingen, waardoor de productiviteit en samenwerking worden bevorderd.

Flexibel vergaderen, waar en wanneer jij dat wilt

Vergaderen, delen en samenwerken met MeetingBoard

Oplossingen voor alle ruimtes | Verplaatsbare vloerstandaard of muurbevestiging | Diameters van65″/86″| Uitgevoerd in lichte of donkere kleur

Yealink MeetinBoard software

Al onze Yealink video vergader oplossingen
••

Ik vertel je graag welke Yealink oplossing het best past bij jouw situatie
••

  * verplichte velden

  Productief werken; thuis en op kantoor? Ik geef je graag advies over de beste passende oplossingen voor jouw werksituatie! - Harmen

  Harm - Presentation Partner Professional
  Harmen - Presentation Partner

  Presentation Partner werkt onder andere voor:

  Deel deze pagina, kies je platform