Logitech MS Room Solution Medium

Logitech Room Solutions voor Microsoft Teams Medium bevat alles wat u nodig heeft om vergaderruimtes uit te bouwen met één of twee schermen.

De Logitech Room Solutions voor Microsoft Teams Medium is een fijn functionerende totaaloplossing voor videoconferencing via Microsoft Teams. Het systeem is in het bijzonder geschikt voor de middelgrote vergaderruimtes en bestaat, naast de Logitech Tap zelf, onder andere uit de Logitech Rally camera, Mic pod en speaker.

PRODUCT BESTELLEN? NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Levertijd 3-10 werkdagen

 • Logitech MS Room Solution Medium

Met één druk op de knop starten met uw MS Teams vergadering

Deze ‘Medium’-bundel is vooraf geconfigureerd met een door Microsoft goedgekeurde i5 11e generatie mini-pc, Windows 10 IOT Enterprise, een pc-bevestiging met kabelbevestiging, Logitech Tap Cat5e touch-controller, Rally systeem en Logitech JumpStart (90 dagen ondersteuning). U verandert elke ruimte in een Microsoft Teams Rooms-vergaderruimte met één druk op de knop. Start met het eenvoudig delen van inhoud en bedien alles vanuit het midden van de vergaderruimte. U kunt ook gebruikmaken van ‘proximity join’ vanaf uw smartphone of laptop.

PRODUCT BESTELLEN? NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Levertijd 3-10 werkdagen

Bezoek onze Workplace Experience Center, Bel of mail voor een afspraak

Logitech MS Room Solution Medium brochure

Download de brochure

  Onze Logitech video vergader oplossingen

  2024-07-02T21:07:31+01:00

  Logitech MeetUp

  Logitech MeetUp is een van de beste video vergadersystemen voor kleine vergaderruimtes met maximaal acht personen. Dankzij de 4K Ultra HD sensor en Logitech-lens produceert de camera haarscherpe videobeelden. De brede kijkhoek van 120 graden is ruim voldoende om alle aanwezigen in beeld te brengen.

  Deel deze pagina, kies je platform

  Neem contact met ons op voor de scherpste prijs
  ••

   * verplichte velden

   Jouw bedrijfsruimten klaarmaken voor de toekomst? Ik geef je graag een advies op maat! - Theo

   Theo - Presentation Partner Professional
   Theo - Presentation Partner