Logitech Clickshare Room Solution Medium

Bewezen en eenvoudig te installeren kameroplossing voor middelgrote kamers die draadloze conferenties en videosamenwerking combineert

Logitech Room Solutions voor Barco ClickShare bevatten alles wat u nodig hebt om vergaderruimten uit te rusten met een of twee beeldschermen. De middelgrote kamerconfiguratie is een eenvoudig te installeren systeem, inclusief een ClickShare Conference CX-30-eenheid en een Logitech Rally-camera en Rally-montagekit. Netjes verpakt en klaar om in te pluggen en te gebruiken met een installatiehandleiding die u laat zien hoe componenten in elkaar passen.

PRODUCT BESTELLEN? NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Levertijd 3-10 werkdagen

 • Logitech Clickshare Room Solution Medium

Waarom kiezen voor een Logitech Clickshare Room Solution Medium?

De Logitech Room Solution voor Barco ClickShare Conference – Medium room bevat alles wat u nodig heeft om uit te rusten middelgrote vergaderzalen tot 10 zitplaatsen. U heeft maar één box nodig om draadloos vergaderen in uw bedrijf mogelijk te maken.

Dit eenvoudig te installeren systeem omvat een ClickShare Conference CX-30-eenheid, twee ClickShare Conferencing-knoppen, een ClickShare-lade, een Logitech Rally-vergadercamera en Logitech Rally-montagekit.

Naarmate kamers groter worden, worden tafels langer en zitten mensen verder weg van de camera. Daarom is de medium room-oplossing uitgerust met een Logitech Rally, een eersteklas conferentiecamera die een geavanceerde camera combineert met modulaire audio die kan worden geschaald om kamers te ondersteunen voor maximaal 10 zitplaatsen.

PRODUCT BESTELLEN? NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Levertijd 3-10 werkdagen

Bezoek onze Workplace Experience Center, Bel of mail voor een afspraak

Logitech Clickshare Room Solution Medium Brochure

Download de brochure

  Onze Logitech video vergader oplossingen

  2024-07-02T21:07:31+01:00

  Logitech MeetUp

  Logitech MeetUp is een van de beste video vergadersystemen voor kleine vergaderruimtes met maximaal acht personen. Dankzij de 4K Ultra HD sensor en Logitech-lens produceert de camera haarscherpe videobeelden. De brede kijkhoek van 120 graden is ruim voldoende om alle aanwezigen in beeld te brengen.

  Deel deze pagina, kies je platform

  Neem contact met ons op voor de scherpste prijs
  ••

   * verplichte velden

   Jouw bedrijfsruimten klaarmaken voor de toekomst? Ik geef je graag een advies op maat! - Theo

   Theo - Presentation Partner Professional
   Theo - Presentation Partner