Logitech Clickshare Room Solution Large

Bewezen en gemakkelijk te installeren kameroplossing voor grote kamers die draadloze conferenties en videosamenwerking combineren

Logitech Room Solutions voor Barco ClickShare bevatten alles wat u nodig hebt om vergaderruimten uit te rusten met een of twee beeldschermen. De grote kamerconfiguratie is een eenvoudig te installeren systeem, inclusief één ClickShare Conference CX-30-eenheid en een Logitech Rally Plus-camera en Rally-montagekit en een Logitech Mic Pod Hub. Netjes verpakt en klaar om in te pluggen en te gebruiken met een installatiehandleiding die u laat zien hoe componenten in elkaar passen.

PRODUCT BESTELLEN? NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Levertijd 3-10 werkdagen

 • Logitech Clickshare Room Solution Large

Waarom kiezen voor een Logitech Clickshare Room Solution Large?

De Logitech Room Solution voor Barco ClickShare Conference – Grote zaal bevat alles wat u nodig heeft om uit te rusten grote vergaderzalen tot 16 zitplaatsen. U heeft maar één box nodig om draadloos vergaderen in uw bedrijf mogelijk te maken.

Dit eenvoudig te installeren systeem omvat een ClickShare Conference CX-30-eenheid, twee ClickShare Conferencing-knoppen, een ClickShare-lade, een Logitech Rally Plus-vergadercamera, Logitech Rally-montagekit en een Logitech Mic Pod Hub.

De oplossing voor grote kamers wordt geüpgraded naar een Logitech Rally Plus-vergadercamera met twee luidsprekers voor heldere audio in de hele kamer. Dual mic pods breiden de dekking uit voor maximaal 16 personen.

PRODUCT BESTELLEN? NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Levertijd 3-10 werkdagen

Bezoek onze Workplace Experience Center, Bel of mail voor een afspraak

Logitech Clickshare Room Solution Large brochure

Download de brochure

  Onze Logitech video vergader oplossingen

  2024-07-02T21:07:31+01:00

  Logitech MeetUp

  Logitech MeetUp is een van de beste video vergadersystemen voor kleine vergaderruimtes met maximaal acht personen. Dankzij de 4K Ultra HD sensor en Logitech-lens produceert de camera haarscherpe videobeelden. De brede kijkhoek van 120 graden is ruim voldoende om alle aanwezigen in beeld te brengen.

  Deel deze pagina, kies je platform

  Neem contact met ons op voor de scherpste prijs
  ••

   * verplichte velden

   Jouw bedrijfsruimten klaarmaken voor de toekomst? Ik geef je graag een advies op maat! - Theo

   Theo - Presentation Partner Professional
   Theo - Presentation Partner