Logitech Clickshare Room Solution Small

Bewezen en eenvoudig te kopen kameroplossing voor kleine kamers die draadloze conferenties en videosamenwerking combineren

Logitech Room Solutions voor Barco ClickShare bevatten alles wat u nodig hebt om vergaderruimten uit te rusten met een of twee beeldschermen. De kleine kamerconfiguratie is een eenvoudig te installeren systeem, inclusief een ClickShare Conference CX-20-eenheid en een Logitech MeetUp-camera. Netjes verpakt en klaar om in te pluggen en te gebruiken met een installatiehandleiding die u laat zien hoe componenten in elkaar passen.

PRODUCT BESTELLEN? NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Levertijd 3-10 werkdagen

 • Logitech Clickshare Room Solution Small

Waarom kiezen voor een Logitech Clickshare Room Solution Small?

De Logitech Room Solution voor Barco ClickShare Conference – Kleine kamer bevat alles wat u nodig heeft om uit te rusten kleine vergaderzalen tot 4 zitplaatsen . U heeft maar één box nodig om draadloos vergaderen in uw bedrijf mogelijk te maken.

Dit eenvoudig te installeren systeem omvat een ClickShare Conference CX-20-eenheid, een ClickShare Conferencing-knop en een Logitech MeetUp-vergadercamera.

Ontworpen voor focuskamers en kleinere vergaderruimten, de kleine configuratie minimaliseert zichtbare bekabeling (draadloze verbinding met de pc van de gebruiker) en bespaart ruimte met de alles-in-één Logitech MeetUp-luidspreker en camera.

PRODUCT BESTELLEN? NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Levertijd 3-10 werkdagen

Bezoek onze Workplace Experience Center, Bel of mail voor een afspraak

Logitech Clickshare Room Solution Small Brochure

Download de brochure

  Onze Logitech video vergader oplossingen

  2023-06-07T15:21:58+01:00

  Logitech MeetUp

  Logitech MeetUp is een van de beste video vergadersystemen voor kleine vergaderruimtes met maximaal acht personen. Dankzij de 4K Ultra HD sensor en Logitech-lens produceert de camera haarscherpe videobeelden. De brede kijkhoek van 120 graden is ruim voldoende om alle aanwezigen in beeld te brengen.

  Deel deze pagina, kies je platform

  Neem contact met ons op voor de scherpste prijs
  ••

   * verplichte velden

   Jouw bedrijfsruimten klaarmaken voor de toekomst? Ik geef je graag een advies op maat! - Theo

   Theo - Presentation Partner Professional
   Theo - Presentation Partner