logitech sight

Logitech Sight; camera op de tafel met intelligente framing voor meerdere deelnemers

Help werknemers op afstand om het beste perspectief te krijgen bij elke hybride vergadering met Logitech Sight. Deze door AI ondersteunde tafelcamera werkt nauw samen met Logitech Rally Bar of Rally Bar Mini om virtuele deelnemers vast te leggen, te identificeren en te presenteren met het beste geluid en zicht op de actie in de vergaderruimte.

Betrokken en interactief video vergaderen

Dankzij Logitech Sight kunnen deelnemers aan vergaderingen op afstand iedereen duidelijk zien en horen. Hierdoor hebben ze het gevoel dat ze daadwerkelijk aan tafel zitten en niet alleen maar toeschouwers zijn.

Sight werkt samen met de Rally Bar of Rally Bar Mini vooraan in de ruimte. Sight staat op tafel en gebruikt audio en video om deelnemers op een intelligente manier te detecteren, in beeld te brengen en te presenteren.

Door integratie met toonaangevende platforms voor video vergaderen, zoals Microsoft Teams, Zoom en Google Meet, verbetert Sight de hybride vergaderervaring door meer dynamische en inclusieve weergaven van de actie in de vergaderruimte te bieden.

logitech sight tafelcamera
logitech sight werkt samen met Rally bar en rally Bar mini

Werkt samen met Rally Bar en Rally Bar Mini

Sight werkt met de camera vooraan in de ruimte om gesprekken te detecteren, audio en video vast te leggen en deelnemers op afstand uitstekend zicht te geven op actieve sprekers.

logitech sight duidelijk beeld en geluid

Duidelijk beeld en geluid in grotere ruimtes

Sight is ontworpen voor middelgrote tot grote ruimtes en heeft een opnamebereik van 2.3 meter (7.5 ft). Gesprekken en non-verbale handelingen worden op een intelligente manier gedetecteerd en duidelijk vastgelegd, overal aan tafel.

logitech sight gesprekken op een natuurlijk manier

Volg gesprekken op een natuurlijke manier

Aanpasbare intelligentie maakt gebruik van RightSight met Slim schakelen* en kiest de beste naar voren gerichte hoek van de camera op de tafel of voor in de ruimte. Hierbij worden deelnemers gevolgd naarmate hun lichaamshouding verandert en gesprekken op andere sprekers overgaan.

Werkt met toonaangevende videoplatforms

Maak gebruik van de platforms en functies voor video vergaderen die u al gebruikt. Logitech Sight kan worden geïntegreerd met toonaangevende videoplatforms zoals Microsoft Teams, Zoom en Google Meet om hybride vergaderingen gelijkwaardiger en inclusiever te maken.

Microsoft teams
Zoom videovergaderen
Google Meet

Meer informatie

Meer weten over dit onderwerp?

Neem dan contact op met:

Hanno van helden

Hanno van Helden

Operationeel Manager

Recente nieuwsberichten

Deel deze pagina, kies je platform